torsdag 30 oktober 2014

studsa och brinn - vem då?


Till Regeringskansliet, Stefan Löfven, Socialdemokratiska partiet, Sundsvalls tidning, Sundsvalls tidning, MittMedia, Örnsköldsviks allehanda, Länstidningen Östersund, LO, Landsorganisationen i Stockholm och Umeå, tidningen Ångermanland, Sollefteå Allehanda.

Du Stefan Löfven –

när hoppar du av?

Ditt omdöme är så bristfälligt att du duger inte till tjänsten som statsminister.

Du har sagt och genomfört så många illaluktande grodor att du måste inse att ju tidigare du kliver av jobbet, desto bättre för Sverige. Du håller inte i kvalitet som statsminister.

Men du tycker nog inte om Sverige med tanke på alla miljarder du skänker till ointresserade invandrare samtidigt som svenska gamlingar ligger och svälter.

Samtidigt säger du inte ett skvatt om när invandrare bränner skolor och brandmännen har inte ens möjlighet att jobba som de borde kunna.

Du är insnöad, indoktrinerad och ganska obegåvad och obildad samtidigt som du saknar omdöme och kunskap och personlighet med kunskap som krävs av en statsman.

Det där räcker för att du skall sluta som statsminister.

Det gick ut någon slags fråga till svenska folket på mobilen här om dagen.

Frågan var: tror du att Stefan Löfven kommer att klara sig mandatperioden ut?

Alla på gatan svarade spontant: NEJ,

statsministern är oduglig.

När Gaza sades inte ha mat och förnödenheter grävde palestinier tunnlar och smugglade in nödvändigheter och sedan lagrade de allt i sina förråd för att tjäna pengar. Teveprogrammet i SVT visade hur en palestinier satt på sitt förråd och när teve undrade om han hjälpte palestinier: - Nä, svarade den där palestiniern. Men de som har pengar får köpa, dyrt. När han svarade så satt han bekvämt och rökte vattenpipa.

Samtidigt valsar svensken in med miljarder och ger bort utan anledning. Kräv lite solidaritet av palestinierna också. Men det gör du inte. Deras ledare handlade med sina fruar för miljoner av svenska biståndspengar. Det sa du inget om och säger inget om. Palestinierna själva säger att ledarna tar allt till sina egna fickor.

Kan du inte inse att ett sketet staket inte hindrar palestinier från att sköta sig och bete sig som människor men de vill inte. De skiter i sina egna. De duger inte till. På andra sidan staketet odlar folk upp en torr öken. På palestinasidan tror du att folk svälter. Du är som muslimen Soran Ismail sa: dum i huvudet, kanske gällde orden inte dig just då, men de stämmer bra på dig.

När palestinierna krävde att en gammal terrorist som gömt sig i grannlandet måste tas in till Palestina så får han komma in. Palestina hotar att annars blir det inga mer fredssamtal. Dagen efter skjuter de raketer ännu en gång. Inga avtal har Palestina lyckats hålla och med sina terrorister anser du att det där folket skall ha sin egen stat.

Du är faan inte klok Mister Stefan Löfven.

Vi funderar på att sätta staket runt Alnön och får vi inte bli en egen stat skall vi skjuta raketer över Sundsvall och sänka området. Så det så.

Du Stefan – gör som många säger:

Studsa och brinn – ett globalt uttryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.