söndag 12 oktober 2014

Det finns klokt folk och okloka.


 

Till samtliga sossar, Regeringskansliet, SKL, Stasiministern med bruttan som skall sköta slantarna i det här landet! Riksrevisionsverket, Finansdepartementet.
Till LO, ABF och andra rasistiska organisationer under socialdemokratins paraply.

LÄS:

”Det är våra gemensamma, begränsade skattepengar det handlar om och stora samhällsintressen står på spel”.

Så skrev Anna Dahlberg häromsisten i Expressen.

Du Stefan, och alla ni grönmålade sossar.

TÄNK på Annas ord.

Stoppa allt som kommer utifrån. Det är våra begränsade pengar som redan nu inte räcker till.

Lyssna på Lotta Grönings – den tidigare hederliga sossebruden som lämnade er – rapporter från asylverksamheten! Ni agerar som encelliga mastodonter. Lotta står och säger att den här invandringen fungerar inte, då är det mycket illa ställt med omgivningen och kommunalråden säger att kassan är tömd. Lotta Gröning är klok, tro hennes verklighetsbeskrivning. Ni gör det tydligen inte eller också hatar ni svenskar.

Ni måste också använda sunt förnuft, inte bara lögner och skitprat och gammalt surt valfläsk.

Hälsningar från en familj och stor släkt som förr var socialdemokrater, men det var då det. Då fungerade sossarna med klokhet och vett. Nu snackar ni bara skit och mot bättre vetande, men för all del kör en sväng innan ni kollapsar. Stefan Löfven är ingen begåvning, han håller inte i de stora dragen. Att landet har en tölp till statsminister som inte vill prata med en miljon medborgare visar vad slags rasist han är. Vill ni sossar inte prata med folket då har ni ens gängse hyfs i knoppen. Och så länge svenskar bli avhysta till fördel för utsocknes, och pensionärer får löften som ni inte håller, då borde ni inse att ni saknar förnuft. Men inte ens den lilla logiken klarar ni av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.