söndag 12 oktober 2014

Aftonbladets Fredrik Virtanens fina människa


 

 

Till Fredrik Virtanen, Aftonbladet.

”Frågan är varför 800 000 människor tror att livet blir bättre av att ­sparka nedåt?”

Svar:
Njae, någon sådan önskan och tro finns nog inte inblandad. Du har väl missat något i ditt resonemang? Du har glömt att inse att du bara är en ofullbordad apa.

Inte bara 800 000, allt biologiskt sparkar nedåt Herr Virtanen = en evolutionsfaktor, en överlevnadsstrategi.
Så enkelt är det.

Invandrarfrågan som du lyfter är inte politik. Det är fråga om revir. Sen kan filosofer av olika slag gagga bäst de vill.

Simpla exempel: Två stammar i djungeln kan inte leva på några kilometers avstånd utan att ständigt ligga i krig och slå ihjäl varandra, vare sig det gäller indianer eller negrer. Nordamerikas indianer drev bort och masslaktade skogseskimåer så de hamnade längs kusten av Norra ishavet. Bara som exempel. Och du tror att en modern Europé skall vara bättre?
De handmålar postlådor i trä med svarvarens svarv på och hemmålad, kattuppfödarens katter sitter på postlådan och bilmekanikerns verkstad är påmålad. Identifiering, revirmarkering, självbevarelsedrift och allt är väldigt naturliga evolutionära egenskaper. Så enkelt är det!
Men slikt kan du inte ta till dig.

Därför finns den kloke, erkände, omdömesfulle, accepterade och i högsta grad levande kändisen som i en spalt frågade sig varför svenskar är så extremt benägna till självutrotning. Det är du det, som gör politik av enkelt och naturligt, precis som koranen talar om att omvända hela världen. (som en slags överlevnadsinstinkt). Självklart om man tror på boken. Sa inte Jesus något om att gå ni ut och………Klart som korvspát! (Om man är troende).

Du tänker för vackert Fredrik Virtanen. Människan är inte, har aldrig varit och kommer aldrig att bli så fin varelse som du vill ha den. Då går varelsen under, och det vill inte ens normala svenskar.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.