fredag 24 oktober 2014

Lattjo värde, det där med sexism och kolonialism.


Till Fredrik Virtanen, Aftonbladet.
Till Afrosvenskarnas organisation, Nyomko Sabuni, SIDA, Regeringskansliet, Arbetarnas bildningsförbund, ABF, ARO, UBV, Svenska kyrkans biståndsenhet, Socialdemokraternas internationella avdelning, Carin Jämtin, Stefan Löfven, statsminister, Göran Hägglund, Kristdemokraterna, Åsa Romson, Gustav Fridolin. Samtliga ledamöter i Sveriges riksdag, Sverigedemokraterna, Miljöpartiet, Expressen, Dagens Nyheter och Svenska journalistförbundet som kräver allas lika värde men i Afrika har ingen svensk något som kan kallas allas lika värde. Min granne halshöggs av en galen rasistisk statsledare på grund av sin vita hudfärg. Under ”allas lika värde” bör svenskar följaktligen kunna halshugga alla svarta. DÅ fungerar ”allas lika värde”. Sverige är det enda land i världen där tesen talas om. Alla vet att det finns inget som kan kallas ”allas lika värde”, bara en fjantig tes i Sverige, som alltid skall vara bäst i att vara värst.

Så: varför skall vita avlivas på grund av sin hudfärg i Afrika men inte svarta i Sverige på grund av sin hudfärg i Sverige? Låt oss halshugga svarta! DÅ fungerar ”allas lika värde”. Lika för lika.

Tja, det är det som PK gäller. ”Allas lika värde”. Eller skall man kalla filosofin för sharialagar?  

Svenska journalistförbundet är nu rasistiskt och prioriterar allt annat än vita svenskar, så är det.

Du Fredrik Virtanen har givetvis sett din egen blaskas bild av hur folk sitter likt .......? på ett stängsel och tittar ned över en golfbana på gräsmattan och friheten mellan Afrika och Europa. Ta hem dem Fredrik och föd dem och ha det bra!

(Jag har en liknande bild på vita som tittar ned på andra sidan det goda stängslet, men du skulle väl säga att mitt fotografi är manipulerat!)

Och Fredrik Virtanen, tänk på att du och Schyman är könssexistiska! Varför tar ni in bara könshanar? Svenskor tycker kanske det är roligt med nya KK, men vi svenskhanar vill ha hit svarthonor som importer och nya KK. Men den jämlika aspekten skiter du i Fredrik, som sexistisk rasist.

Bilden med staketet sägs ha cirkulerat över världen, så du kan givetvis inte ha missat fotografiet!

Och så skriver din chef Jan Helin att så här ser världen ut.
Han har väl aldrig varit längre bort än Hornstull.

Du Fredrik Virtanen din snåle sketna imperialist, kapitalist, fascist och nazist i ordens verkliga betydelse. DU kan väl för tusan bjuda in de där ???...liknande på toppen av staketet till att bo i din lägenhet! Du behöver bara en bråkdel av din lön för att överleva. Så köp du krubb och handla på Götgatan och se till att de där stackarna får ett hyggligt liv! Deras egna presidenter och nationer bryr sig ju inte om folkrätt och liknande, så ta hand om dem du Virtanen. Jan Helin tjänar ännu bättre än du så Jan kan hyra några fastigheter och visa sig solidarisk i gärning, inte bara gagga smörja på andra. 

NI, förljugna skrävlare och skitstövlar!

Hade de  på staketet arbetat som vita kolonialister gjorde hade de inte behövt sitta på staketet, men det begriper du inte i din rasisttänkande PK-robotfunktion.

Du Fredrik: Svara på frågan:

Varför kom portugiser till Afrika och skapade en modern värld och civilisation i Mosambique när de lokala svartingarna hade levt fler miljoner år längre än vita i Afrika? Varför kom inte Afrikanerna seglande upp till Portugal och erövrade det landområdet?

Det du Fredrik Virtanen – det är frågan………………

Du har säkert ett PK-format svar, så låt oss höra…………
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.