fredag 17 oktober 2014

Demokrati och allians med Jenny som fanatiker


 

Till Jenny Wennberg på Arbetarbladet, regeringskansliet, socialdemokratiska partiet, riksdagens ledamöter, med Jenny Wennberg som väl en subjektiv skam för journalistkåren bör också Svenska Journalistförbundet läsa. MittMedia, Söderetörns journalistutbildning, Flamman, Miljöpartiet, Åsa Romson, Gustav Fridolin.

Du Jenny, när en statsminister vägrar att prata med åtminstone en miljon medborgare i landet han  är statsminister över, så skall du faaan inte prata om demokrati i samband med socialdemokrater! Kan du inte begripa det? Svar: Nej.

Tänka sig att den där Jenny på Arbetarbladet gaggar om brutna löften från alliansen etc men glömmer totalt bort att inget parti är värre än socialdemokraterna när det gäller brutna vallöften. Redan har Stefan Löfven skippat fler av sina vallöften. Han har till och med dragit ned pensionärslöften i sin lögnaktiga dynghög av ljug och skitprat sedan tidigare. Är det någon och något parti som är förljuget och snackar mer exkrementer än verklighet så är det socialdemokratin i dag. Förr litade folk på sossar, men inte nu. NU lämnar medborgare socialdemokratin för det som Jenny anklagar andra partier för – ljug och lögner. Men ingen är värre än Stefan Löfven och associerade som fanatiker Jenny Wennberg och Mona Sahlin, två maktskrävlande sur……, inget annat. Du Jenny, när en statsminister vägrar att prata med åtminstone en miljon medborgare i landet han är statsminister över, så skall du faaan inte prata om demokrati i samband med socialdemokrater! Kan du inte begripa det? Svar: Nej.

När socialdemokratin dessutom prioriterar ned svenskar för andra och nybyggare och förstör välfärd och skola, då har ni dessutom gjort er till rasister. Må så gott i din rashatande hjärntvättade indoktrinerade knopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.