onsdag 8 oktober 2014

peter kadhammar - han behövs


Till svenska journalistförbundet, TT, Expressen, DN, Eskilstuna Kuriren, Megafonen, Afrosvenskarnas riksförbund, Åsa Romson, Erik Ullenhag, Södertörns journalistutbildning, Stockholms universitet och Fredrik Reinfeldt, regeringskansliet, diskrimineringsombudsmannen, DO, rasisten ”Kakan”, Sveriges Radio.  

Till Peter Kadhammar, Aftonbladet.

”Men det är skrämmande att inte fler ser komplikationerna. Peter Kadhammar

Jodå, Peter, nyktert folk ser komplikationerna, men särskilt på grund av bland annat din propagandablaska så vet också folk att det lönar sig inte ett skvatt att försöka göra nyktra röster hörda. Och de som är rädda för att bli kallade rasister håller totalt tyst, även om de bara framför sunt förnuft, som du i din kolumn. Men hur många har den makten, oberoende och mentala styrkan?
Så, gå till dina närmaste kollegor, där har du stor anledning till att folk vad du säger ”inte ser komplikationer”.
Den där skitstöveln på Debatten, iranier eller vad han kallar sig men ser nog mer ut som en kurd, han är en av de som förstör tydligen också för dig. Den där arroganta kaxiga storkäftiga typen borde väl skäras enligt sina egna hedersvärderingar. (Minns du han skrev att alla SD-röstare kunde ju inte hata honom. Nä, det hade han rätt i. Det är säkerligen ytterligare någon miljon eller två och ännu fler svenskar som vill slå ut honom för gott, inte bara 800 000.) Så du ser Peter Kadhammar, du kackar i eget bo? Men du har ju rätt i din text som nästan alltid. Och folket vet, inser och kan allt det du senast skriver om. Men varför lägga energi på dönickar till subjektiva rasister som blaskan din företräder, Åsa, Karin etc……………inte JH att glömma……….han är ju värst av alla eftersom han släpper igenom dyngan. Men fortsätt du, du i din klokhet, du behövs.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.