söndag 13 april 2014

statlig inkompetens avlivar


Till Beatrice Ask,

Till Justitiedepartementet

Till Regeringskansliet

Till Riksdagens kansli

Till Samtliga riksdagsledamöter

Till Andreas Norlén
Till Svenska advokatsamfundet
Till Försäkringskassan

 

 

Jo, så här är det: det finns många tragiska livssituationer och hemska svenska människoöden som har orsakats av myndigheter och myndighetspersoner som har begått fel i tjänsten.

 

Det finns många människor som krävs på återbetalning på grund av att en tjänstekvinna på någon myndighet har räknat fel eller varit okunnig om de lagar och regler som gällt.

 

När det gäller allmänna bidrag av olika slag kräver alltså dessa inkompetenta tjänstehjon tillbaka tiotusentals kronor av fattigpensionärer och arbetslösa etc.

Bara

FÖR ATT TJÄNSTEKVINNAN INTE KAN RÄKNA ELLER ÄR INKOMPETENT PÅ DET STATLIGA JOBBET! 

 

Flera fattigpensionärer har tagit livet av sig på grund av statens krav på återbetalning och det är bara myndighetens felräkning som åstadkommit kravet på återbetalning.

 

Den svenske hederlige

människan har inte minsta möjlighet att betala tillbaka under sin livstid. Vad säger Andreas Norlén om det?

 

Varför kan inte en sådan satkärring eller gubbjävel som räknar fel och förstör livet för hederliga svenskar, varför kan en sådan varelse inte straffas!

Svara på det du Andreas!

 

Medellös medborgare får sitt liv förstört men den obildade och inkompetenta  tjänstekvinnan kan inte ens straffas trots att hon  förstört livet för en eller fler personer. Vad säger du justitieministern? Ge en bra förklaring på officiell plats.

 

Prata ni menlösa gaphalsar om ”allas lika värde” och vad gör ni för att kompensera en svensk?

Men invandrarna har infört "Pay Back" som deras tradition kräver så du som vet att du förstört någon annans liv med krav på återbetalning som inte kan fullföljas under en livstid av till exempel en fattigpensionär, DU, inkompetenta statshjon, du skall inte sova alldeles tryggt hädanefter, "Pay Back" gäller för all framtid, blir det inte du, så står någon av dina nära på listan, du som åstadkommit felaktig återbetalning från fattigt folk, DU är pålagd "Pay Back", Du kommer aldrig undan.............






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.