söndag 20 april 2014

Organ till salu!




Till statsministern, Sabunifamiljen, Fårskallen Ullknopp, Fågelnäbb och &, Det Svarta Parlamentet, Rasismens högborg c/o Mona Sahlin, Populisternas Menlösa c/o Expressen och Aftonbladet, Det är synd om Svenskarna c/o  Strindbergshatet.

 

VARNING!

Info till statsministern!

Svenska fattigpensionärer planerar sälja sina organ till internationella ligor!

 

– Vi orkar inte längre med livet som Fredrik Reinfeldt ger oss!

 

- Cecilia Malmström är kommissionär i EU och är väldigt upprörd, säger en fattigpensionär som vill vara anonym. Vi hoppas nu på Cecilias kontaktnät i samband med organförmedling och ekonomiska ersättningar. Malmström sägs vara mycket upprörd över att kriminella ligor tvingar fram situationer som får folk att sälja sina organ.

 

- Men vad skall vi göra, säger den svenske fattigpensionären som representerar en första formering av svenska pensionärer som i gängformat avser att forma handel med pensionärsorgan i snar framtid.

 

Svenska staten är rasistisk i sin politik och vill inte erkänna oss gamla svenskar som levande objekt värda att ta hand om. Då säljer vi oss till förmån för invandrare, zigenare och liknande och får då åtminstone pengar att köpa hårt importerat arabiskt bröd,
 samt vatten.

 

- Ledsamt att höra det där, svarade statsministern på informationen men sådan är verkligheten och Herr Demograf är helt insatt i situationen och även Mona Sahlin och Åsa Romson säger att det finns för många vita i Sverige, de håller med mig om att nu får det vara nog med vita människor och jag har nu signerat en överenskommelse med Socialdemokratiska partiet och Miljöpartiet

om krav på att jag skall betala

svart skofärg till alla vita medborgare i Sverige tills svensken född med vit hudfärg är utfasad enligt Hitlers dogmer och Sverige är helt svartfärgad, även i själen.

 

- Så har jag talat, sa Fredrik Reinfeldt på pressmötet och fes i fas och gav sig av in i mörkret.

 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.