fredag 18 april 2014

Jorge Londono, Rädda Barnen


Till Rädda Barnen

Till Elisabeth Dahlin

Till Diskrimineringsombudsmannen, DO

Till Migrationsverket

Till Erik Ullenhag

Till Billström

Till Jorge Londono

 

 

Hej Herr Jorge Londono

(betyder Londono Sr Löjliga Unu?)

 

Vi vill bara önska Glad Påsk till dig Jorge!

 

Eftersom du tycks vara väldigt bajsnödig av dig så har vi packat ett gott och vackert påskägg till dig!

 

Det finns att hämta på toaletten på Järnvägsstationen i Stockholm, i båset längst in till vänster. Där kan du också ta dig tid att sitta och äta innehållet i Påskägget som är en smaskigt god kombination av exkrementer efter vita kvinnor. Tyvärr så avstår vi från att äta din avföring, trots att du så generöst erbjuder, både skiten din och du luktar och smakar kanske osannolikt läskigt.

 

Varför stannar du i det här rasistiska landet? Det begriper inte vi. Du bör rimligtvis vara machosist (Vi har jättefina, grova ridpiskor vi tjänstfullt kan ställa upp med). Varför plågar du dig fram genom livet i en rasistisk samling som de här svenskarna? Vi skulle dra på direkten från Sverige.

 

Vi har skickat kopia till Migrationsverket med Ullenhag och flera andra, de inklusive Rädda Barnen, ger dig säkert en enkel bussbiljett till något land du tycker passar dig bättre. Tyvärr så är du så kaxig och stor i truten att vi tycker även att DO skall påverka dig och dina fasoner och tyckanden. Dina ord passar inte in i Sverige, det vet du så varför storkäftar du om saken?

 

Ge dig själv fred i sinnet och varför skulle inte en missionsstation i Amazonas ge dig ett bättre liv?


Jesus led dessa dagar, varför stannar du och lider? I Sverige finns ingen Golgata. Gud vare med dig och skriv ett vykort……….

 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.