torsdag 10 april 2014

Polis till hembygdsgård


Till Sveriges Hembygdsförbund, Jan Nordwall, Birger Svanström, Ingela Broström, henrik axio, ingabritta adolfsson, östergötlands hembygdsför, lars israelsson, olov norin, sabina östberg, yvonne nenander, till alla registrerade medlemmar. Till Corren, Norrköpings tidningar, Linköpingsposten, till Radio Östergötland,

 

 

Polisen ryckte ut till Kaga hembygdsgård,

 

Åtvidabergs hembygd - utskänkningsförbud

 

Väderstads en Magnus ljög om journalist och Magnus gick i sig knappt att få kontakt med.

 

Vad pågår på hembygdsgårdar!

 

Denne Magnus i Väderstad som rep för Sveriges Hembygdsförbund var i princip omöjlig att få kontakt med erfor både allmänhet och tidningsfolk, denne Magnus lovade och pratade om projekt i en intervju som Magnus, Väderstad sedan påstod var en lögn från journalisten men Magnus sa samma sak till privatperson och det visade att Magnus tyckte alla ljög fast de relaterar till Magnus egna ord. Denne Magnus representerade Hembygden.

 

Till Kaga hembygdsgård utanför Linköping åkte polisen ett antal gånger på grund av fylla, hot och störande och folk som urinerade i privat trädgård etc.

 

Åtvidaberg ville tjäna riktigt mycket pengar på sin gårdsverksamhet och reglerade alls inte utskänkningen med resultat att myndigheten förbjöd alkoholservering.

 

Jo, Jo, så kan det gå när haspen inte är på, och en stor rejäl hasp tycks vara nödvändig inom aktiviteter för Sveriges verksamhet kring Hembygdsgårdar och föreningar och förbund.

 

Hälsn från ännu en ej alkoholiserad medlem och ännu utan poliskontroll som erfarenhet.

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.