söndag 13 april 2014

Kloka svenskar flyttar sitt liv


Till Afrosvenskarna, Till biståndsministern, till Nyomko Sabuni, till regeringskansliet, till Migrationsverket, till Billström, till Fårskallen, till socialdemokratiska partilokalen, till Stefan Löfven, till Carin Jämtin, till Åsa Romson, till Annie Lööf, Maud Olofsson.

 

 Nästan 4000 svenskar lämnar ankdammen Sverige bakom sig varje månad!2007-12-07 02:00:11



Heja Svensken!


Svenskars utvandring har aldrig varit så stor som NU!

(Undantag för Karl Oskars och Kristinas period).

 

Kloka svenskar drar!

 

När svensken hanteras som ”white trasch”

av sitt eget land då skall nationen och dess ledare sänkas!

 

I dag är det ingen konst för vilken Svensson och Kreti och Pleti som helst att sänka vad eller och vem som helst eftersom centerpartisterna Maud Olofssons nybyggare och Kent Johanssons inflyttade gör precis vad som helst för några dollar. Det vet svenskarna i dag, det är bara att gå till invandrargettona och skaffa sig nödig human resurs och teknik och sänka vem och vad som helst, för vilken Svensson som helst………Enkelt och lätt som en plätt. Svensken har nu äntligen enligt politikernas önskan börjat anamma invandrarnas färgrika vanor och glada positivism och mord och betald våld som vardagskultur.

 

 Svenskarna lär sig….

 

Man kan undra när Reinfeldts och Ullenhags praktiska förstörelse av Sverige får en svensk Brevikare att gå i taket och gå ut på stan?

Inte ens lugna sinnet på lugna svenskar klarar hur mycket påfrestning som helst,

det borde statsministern och Fårknoppen beakta men det gör de inte, alltså är de medvetet medvetna om ett hypotetisk massmord när den pressade svensken fått nog och då är det inget tvivel om att statsministern och Fårskallen är anledning till det stordåd som stormordet resulterar i. Är det inte lämpligt att åtala Fårskallen med sin chef för förberedelser för stormord? Så kanske Sverige slipper uppleva en norgeinfluerad svensk galning?

 

Tänk att svenskarna har ledsnat till den grad att de flyr sitt hemland! Till och med svensken har ledsnat på galna verklighetsfrämmande politiker som drömmer och inte ens det. Vi planerar gemensamt nu ett upprop till Sabuni att hon skall fixa så hennes egentliga hemland tar emot oss svenskar som inte orkar leva längre i Sverige på grund av diskriminering av oss svenskar och vi klarar helt enkelt inte ekonomi och omständigheter som gör oss utan livskvalitet och vi har inget liv av värde eftersom resurserna går till invandrare i Sverige, så nu vill vi ha hjälp med att flytta till Burundi och där kräver vi ha betalt för att lära oss Burundis språk, då blir vi goda inflyttare som kan göra gott i det lilla u-landet i Afrika som bara bråkar med alla andra vare sig de vill eller ej. Med hänvisning till ”allas lika värde” skall svensken ha betalt för att lära sig främmande språk i annat land eftersom främmande inflyttare får betalt för att lära sig svenska, som sagt ”allas lika värde” Men det gäller givetvis inte svenskar, dom har inget värde alls. SÅ Sabuni ta över oss 4000 som nu kommer att sticka till Burundi varje månad och hälsa den där Sabunirasisten för Afrosvenskarna

att han skall lämpa över Sabuniklanen så kan jag som kunnig ta över era intressen och bestämma att Burundikungen skall ge bort makt till oss vita som anländer, vi kräver samma röstmakt och juridisk kraft som negrer i Sverige.

Hur blir det?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.