lördag 19 oktober 2013

...Zigenare-vik hädan och dra er någonstans där ni kan leva - vart ? Tja, säg det?


 
 
Till Riksdagen, till regeringen, Sverige, till Nya Moderaterna, till Miljöpartiet och KD och vänsterpartisterna och Mona Sahlin och Stefan Löfven på Socialdemokraterna och Daniel Swedin på Aftonbladet.

Efter genomgång i zigenarnas läger säger den grekiska polisen att man hittade narkotika och olagliga vapen i lägret utanför Aten.

Hur kommer det sig att zigenare så ofta är inblandade i liknande historier?

Fyraårig flicka bortrövad av zigenare? Okänd fyraåring hittades i zigenarläger i Grekland

Den grekiska polisen gjorde en kontroll i ett zigenarläger efter rapporter om kriminalitet i zigenarnas läger. Då upptäcktes den fyraåriga flickan. Hon kan ha rövats bort från sina föräldrar.

Hon är dessutom inte släkt efter dna-kontroll, med paret, som säger olika saker om hur flickan hamnat i deras händer. Paret är gripet av polisen och säger att de har 14 barn och nu skall myndigheterna undersöka om barnen är rövade eller är parets egna.

Du, Maria Leissner……Hur kommer det sig att zigenare ständigt dyker upp i liknande sammanhang? Varför gjorde du inte din röst hörd när en zigenarhövding straffades för narkotikabrott i Sverige, tillsammans med sin hustru? Varför går du inte Leissner med Reinfeldt i handen till den svenska zigenardrottningen och säger att nu jävlar skall ni sköta er, annars åker ni puts väck. Du Leissner är en äcklig typ av människa och främjar verkligen politikerföraktet. Trots att zigenare enligt dig är stackars människor som du anser vara världens bästa små oskyldiga barn tycker svenska medborgare att zigenare är ett jädrans pack som de kallas i folkmun. Och ni, Beatrice Ask och Reinfeldt, ni fjantar er med ursäkter när polisen i Skåne gör sitt arbete. Nu kommer ni väl att ösa miljoner över alla zigenare efter den där listan som skall vara så förskräcklig fast den förmodligen bara utgör ett verktyg i jobbet. Så fort en zigenare är inblandad så utgår skadestånd, men när en gammal svensk tant inte kan klara sig så finns inte pengar till blöjor. Vad säger polismyndigheten i Malmö och Skåne om er politiska populism och förljugenhet? Vad säger Rikspolisstyrelsen om allt anarkistiskt fjanteri kring zigenare?
Att Daniel skriver och berättar som han gör är bara väntat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.