söndag 27 oktober 2013

.. Frida Boisen, Expressen, skyr inga vinklingar!


 

 

Till Frida Boisen, Expressen

Du valde sämsta tänkbara yrkeskategori när du skrev om taxi. Knappast någon verksamhet i landet har så stora problem med invandrare som just taxi. Taxis tidigare VD blev visst tvungen att avgå, men kanske du Bojsen kan förklara hur invandrare som inte kan prata svenska, inte kan läsa svenska, inte kan kartan, inte vet namnet på gator, ändå har ett lagligt taxikort?
Den entreprenörverksamheten och stora fixarmodellen och handeln vet du inget om förstås. När invandrarna tog över utanför SJ i Stockholm gick till och med landshövdingen Adolfsson in för att försöka utreda situationen med slagsmål, hot och kriminalitet av olika slag som härskade utanför SJ taxi och invandrarna hotade bort svenska taxikillar. Precis som tre somalier slog ned en svensk tjeja utanför Kalmar och ställde sig bredbenta över henne och sa att nu är det här vårt, inte svenskt.
Efter några incidenter med invandrade taxikillar i Stockholmsområdet slutade Bloggen att åka taxi. Nåja, i somras beklagade sig Hamnstyrelsens?- turistnäringens representanter i Stockholm över att invandrarna lurade anlända turister så de vägrade att åka från lyxfartygen in till centrala huvudstaden. Det sades att invandrare som taxichaufförer lurar och skrämmer bort internationella storturister från Sverige.
På Arlanda har sedan många, många år etablerats en taxioreda med våld och hot. Ta du Boisen sedan och räkna in alla våldtäkter från invandrande taxikiller och vad gör Sverige? Absolut ingenting!

Det, Bojsen, där ligger framtidens fara om krig! Kanske svensken en dag tröttnar på menlösa politiker?  Sluta fjanta med invandrare! Dom har det bättre än svenskar, en somalisk invandrarfamilj får rent i fickan och netto mer än svensk inkomststatistik i snitt, per månad. Men du gillar kanske att bli våldtagen och hoppas på det bästa under någon resa, eller promenad på gatorna?
Dessutom, är det så jäkla illa för invandrare i Sverige, så varför packar de sig inte i väg och drar till ett bättre liv? De är ju så duktiga. Som du märker hade det varit bäst att de aldrig angjort den här lilla landstrimlan på jorden.
Och ännu en gång kan vi konstatera att FN är oduglig organisation och är opålitlig. Ty, FN har deklarerat att Sverige ser om sina invandrare bäst i världen och landet har största generositet av alla nationer och svenskar är inte alls i stort negativ mot invandrare, men du Boisen, bryr dig inte om verkligheten, alltså: de bör inte komma hit i brist på arbete och att ett stort lidande inträder vid ankomsten till Sverige. Enkelt! Lätt som en plätt, med politik! Eller hur?














 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.