onsdag 30 oktober 2013

......LÄS MARCUS BIRRO! Kloka ord i kåseri! Samt Özz och rasism---nu får asylare ytterligare ett slott till förfogande.

 

 

Läs Marcus Birros senaste kåseri!

Tänkvärt och bra och har intet med Gud att göra, även om tanken finns nära.

 

"Jag tänker inte förvandlas till ett vårdkolli bara för att jag blir lite förvirrad och får svårt att gå.

I god tid innan dess tänker jag flytta till Italien och sitta under cypresserna utanför Rom och tänka på vilket underbart land Sverige kunde ha blivit, om vi vågat värna våra medmänniskor på samma sätt som vi alltid värnat oss själva".


SÅ som Birro, borde alla svenskar klura till vardags!

Och som tur är finns redan så sunda svenskar som Birro planerar att bli! Många har redan insett att Sverige inte är ett gott land för människor. De ligger redan som Birro tänker göra, under cypressen och lever!

Som en resenär uttryckte saken: i Sverige kan man överleva, men jag lämnar Sverige för att leva!

Det du Åsa Romson, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt och Bengt Westerberg ( som startade galenskapen med att framhäva hur vackert invandrarnas bord med frukt och blommor lyste upp Hötorget, men han är feminist och kan inte ses för mer). Vad säger Annie Lööf och Johan - kommunisten - om att Sverige inte är humant för svenskar?

Många vill fly som Birro, men kan inte,  i brist på slantar som dock
finns i överflöd till främlingar av alla kategorier. Nu senast säger myndigheten att det är viktigt att asylsökanden har rimligt boende, och så köper myndigheten in sig i ytterligare ett slott, medan fattigsvenskar bor på 24 kvadratmeter under takpannorna, anses det som en skam att asylare lever på just den arealen. Som alltid: invandrare prioriteras framför svenskar. Tacka faan för att Birro vill dra.............

Att minister Billnäbb eller minister Fårknopp Ullfarm, skall inse att de är utpräglade rasister, det  skall svensken inte tro.


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.