måndag 7 oktober 2013

..............."Alex Schulmans sämsta".


Angående Alex Schulmans spalt i Aftonbladet om sin dotter och Reinfeldt.

Alex!

Du erkänner att du är en dålig far, du erkänner att du skadar din dotter, du utsätter din dotter för situationer du säger är motbjudande, du erkänner att du utsätter din lilla dotter för saker som är fel, du erkänner att din dotter behöver dig på heltid, du erkänner och säger att du gör din dotter illa, du Alex säger att du är kollektivt ansvarig för att lämna små barn gråtande på golvet i offentlig lokal utan att göra något åt saken, du Alex är en far som vet och känner i hela kroppen att du gör fel mot din dotter. Du Alex Schulman, du må då väl vara en förbannat ynklig och sämsta tänkbara far till ditt barn! Du borde fråntas allt vårdnads ansvar och förklaras olämplig som far av omgivningen. Din dotter behöver för att kunna utvecklas harmoniskt en annan typ av far, lämna henne till någon som vill ta ansvar. Gå och häng dig Alex, som farsa betraktad. Stick och brinn, som man säger i det stora landet där borta.

Du skyller ditt beteende på något du kallar samhället. Och du säger att du måste misshandla din dotter men det är samhällets fel. Alex, se på raderna ovan, allt det där utsätter du din dotter för, ren och skär misshandel av olika slag. Du påstår att du måste tillbaka till jobbet, du måste tjäna pengar och du måste försörja familjen. Du Alex, du är en människospillra, du har inte kvar knappt något av den biologiska faderns inre liv, du är ett skämt som mänsklig varelse, det tycker Bloggen, och värst av allt, du är förmodligen enligt psykologs kommentar, olämplig som far till din dotter, så tycker många som läst ditt kåseri. Du har sagt offentligt att du behöver uppmärksamhet, du behöver bekräftelse, och din persons behov går uppenbarligen långt före din dotters behov av bekräftelse, då är du en svag skitsnackare, inget annat.

 ”Vi skadar våra barn, men det är inte vårt fel. Vi är tvingade att göra det”.

Så säger du Alex Schulman – något ynkligare har Bloggen aldrig hört från en pappa. Du erkänner barn- misshandel. Du bör straffas för den sakens skull. Och så blandar du in något du kallar ”staten”.

”Tänk om de kunde hjälpa oss att hjälpa våra barn. Tänk om vi alla hade möjligheten att själva förfoga över de pengar som staten lägger på att våra barn går i förskola. Tänk om vi kunde få bestämma själva!” 

Olämplige farsa Axel, du kan bestämma precis hur mycket du vill, du behöver inte alls följa samhällets inkörda banor för föräldrar. Vi är många sådana föräldrar, men lever inte enligt dina dogmer, för det är inte praktiskt möjligt, vi prioriterar barnen men tänker på oss själva, dock inte som du. Du kan överleva på en imponerande hög nivå men du prioriterar teve, offentligt gagg för att du skall känna bekräftelse men du kan lika gärna stanna hemma med din dotter. Du behöver inte svälta och försörja familjen som en Neandertalare. Du Alex, är bara en samtidens skitsnackare utan ansvar och du har totalt tappat livets verkligheter som är just livet, det enda du har, och du rundar av med att skylla din barnmisshandel på staten. Jösses alltså!

Allt i dina rader från kåseriet handlar om pengar! Men du Alex, du inser nog inte det. Du Alex Schulman är helt förblindad av din livsform som kräver att du måste ha bekräftelse, men att din dotter kräver och behöver bekräftelse, det bryr dig inte!

Du är en fåfäng ordträngd modernitet i ett misslyckat samhälle som skyller sina tillkortakommanden på alla andra och inser inte att allt är egentligen DITT eget ansvar.

Skippa dina fåniga garv och med svårighet framhasplade många ord och lägg av med att vara upptagen eftersom din dotter behöver dig, men på det viset är du oförmögen att föra dina tankar. Du snackar om Reinfeldt, du är för faan Alex, bara patetisk! Du borde snarare polisanmälas för erkänd barnmisshandel. Bloggen sätter rubrik på de här raderna med orden ”Alex Schulmans sämsta”.

Dra dig tillbaka, försvinn stillsamt ut ur rutan. Du kommer att saknas av få, så gå till hemmets lugna vrå, där behöver dig ditt barn. Men det är klart, du har väl inte råd……………..och dottern är väl inte värd mycket ekonomiskt, så hon får skylla sig själv, och så kan du Alex skylla på alla andra, inte ens ditt barn är värd………..



















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.