måndag 7 oktober 2013

...Britta Svenssons förljugenhet på Expressen.


Hej Britta Svensson på Expressen!


Texten nedan är som du ser nästan knyckt ur din tidning och hoppas du förlåter knyckeriet!


Så här står det, ungefär:


När hon besökte en restaurang i Stockholm blev hon bestulen på plånbok och telefon.


...plötsligt kom en tiggare fram och la en lapp framför mig på bordet", skriver hon och fortsätter:

Efter några sekunder såg jag att telefon och plånbok var borta. Den så kallade tiggaren var försvunnen. Han utnyttjade min situation, det gör mig riktigt förbannad och ledsen.

Britta, angående ditt ett senaste kåseri:

Brukar det inte vara dina favoriter som är så snälla och goa och missförstådda änglar som du skriver om i senaste kåseriet, som inte bara är snälla vackra oskuldsfulla barn, utan är också vägpirater och krogtjuvar som tiggare?

Britta ärligt talat – hur faan kan du försvara det där patrasket, rätt över. De är ju som alla andra, bra och dåliga, men med förkärlek till det sämre……….men som du beskriver patrasket är de normalt inte………..och Britta, inte bara du har praktisk erfarenhet av det där kollektivet! Får du något av zigenarhövdingen för att skriva så som du gjorde i kolumnen? Varför sätter du dig inte med zigenardrottningen som chefar över svenska zigenare och säger åt henne att de skall ta sig själva i kragen, så fort de gör så, har varken zigenare eller andra problem med Sverige. Varför skrev du inte om när en av hövdingarna med sin hustru blev fälld för narkotikabrott, stölder etc och bedrägeri mm? O.S.A.

Varför skrev du inte om vägpiraten från Rumänien som hotade en snäll medborgare med järnrör, din blaska hade ju följeTÅNG när SD i ett upprymt ögonblick hanterade järnrör? Nä, det är inte korrekt enligt dig att skriva om zigenarnas kriminalitet. Vaffö inte de då? O.S.A.
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.