lördag 16 mars 2013

...........Varför får inte svensken presenterat fakta?


 

 

Varför håller ni på och blaskar med små detaljer i moderatpolitiken när ni redan har släckt folket?! Ni har varit så korkade och totalt bakvända, omdömeslösa och utan till synes minsta sunda förnuft, och har grävt er egen grav sedan länge. När politiker på er nivå inte ens har förnuft att inse sådant, som folk pratar om vid kafferasten och vid köksbordet, då skall ni inte heller ha den makt ni nu har.

Kommunister insåg att kommunism funkar inte, de blev sossar, sossarna ledsnade på all så kallad solidaritet när sossarna själva bevisligen inte var solidariska, och sossarna gick till högern och moderaterna och alla trodde att nu jäklar blir det ordning och reda i landet – för det var ordning och reda alla ville ha!!!!!!! Men Göran Persson var ju tuffare än vilken moderat som helst! Nu har ni allianshögerfolk klantat bort er, så nu går folk till Sverigedemokraterna. Och allt beror på invandrare. Det är en naturlig utveckling i detta menlösa land bland obegåvade politiker. Folk vill ha något som kallas naturligt, med omdöme. Det klarar ni inte. Varför kräver inte moderaterna en typiskt svensk ”utredning” om varför så många goda svenskar lämnar Sverige. Det borde ni göra. Dom som lämnar för andra delar av världen är tysta, de vet att mot era dogmer och rådande politiska korrekthet fungerar ingen möjlig kamp och vettig diskussion. Men alla har tyvärr inte råd att lämna Sverige. Tro denna Blogg, kunde majoriteten av svenskar lämna landet, så skulle dom göra det. Svenskar är fruktansvärt less på att styras av främlingar och moderater bryr sig inte. Med influx av analfabeter, islamister som kräver, syrianer som mördar, kurder som hedersutövar mord, kriminella invandrare i hög på hög, med ett gammalt menlöst kommunalråd från Estland i Malmö, med invandrarorganiserad brottslighet, med invandrardefinierade våldtäkter och all annan kriminalitet som invandrar står för, försämrad svensk skola på grund av invandrarungar som inte klarar svensk skola, på grund av att svensk sjukvård försvagas på grund av att invandrare prioriteras, på grund av miljöpartiets snorungar Åsa Romson och Gustav Fridolin och på grund  av kommunister och centerpartiets galningar, på grund av att svenska hederliga pensionärer inte kan betala sina räkningar, så lämnar dom som kan detta land, Sverige. Men det begriper inte Fredrik Reinfeldt. Vore han smart med förutsättning att få jobba en period till, så gav han svenska medborgare som önskar fri biljettkostnad till valfritt land i övriga världen. Vi är väl globala? Får utvandrare som främlingar fri biljett skall väl svenskar som vill lämna Sverige, också få fri biljett? Men icke sa Nicke, så globala och sådant lika värde har vi svenskar inte. Svensken har inte samma rättigheter som invandrare. Reinfeldt är uppenbarligen omdömeslös och ointresserad av annat än att få behålla jobbet. Men nu lär det nog vara slut med Fredriks sysselsättning. Ni moderater har redan grävt er grav och det är för sent att försöka reparera med små detaljer. Och vad blir det då av Sverige?
Varför skriver inte Cef red Jan på Aftonbladet sådana här faktatexter? Varför försöker Expressens Thomas Mattsson gömma undan sådana här enkla fakta? Varför får inte polismyndigheten ta i tu med sådana här fakta? Varför gaggar Beatric Ask med och om annat än verkligheten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.