lördag 30 mars 2013

Jasenko Selimovi, Erik Ullenhag, Fredrik Reinfeldt - har de existensberättigande? Får dom ta ihjäl svenskar och prioritera invandrare? Ändra på lagen om den nämnda trion har rätt att sortera folk efter etnicitet.


God dag herrar Moderater och liknande inklusive Miljöparti och kommunister eller vad de kallar sig nu för tiden, kanske är det dom som är Vänsterpartiet med en oskyldig naiv gosse och namnet Jonas?

Förr i tiden kallade aktiva, politiskt intresserade personer olämpliga och hopplösa politiker för fascister. Ordet stod för något galet, något hopplöst, en symbol som inte gick att prata med, någon som gjorde precis hur han ville utan att lyssna på andra människor eller ta till sig vad andra sa.

I dag är kriterierna de samma för skällsordet fascist, men personerna har bytts ut.

I dag står Fredrik Reinfeldt, Erik Ullenhag och statssekreteraren Jasenko Selimo för kriterierna.

Den trion ger fullständigt tusan i vad allmänheten säger, vad kommunledare säger, de bryr sig inte om medborgarna, bara om sig själva. Gjorde dom inte det hade de kanske inget jobb, och då förstör de vad och vem som helst för att få behålla sin goda lön, för att trasa sönder och splittra.

Sådant beteende kallar nuvarande regering för demokrati.

Besudla icke ordet demokrati, det står för något schysst, inte sådant som herrar nämnda ovan sysslar med.

Du Fredrik......om du fixar med dina höga polare åtalseftergift, så finns det många i dag som gärna placerar dig på stupstocken bredvid den där lammungen Erik med sin högra hand statssekreterare Selimovi.

Ni är en skamtrio för den här nationen.

När invandrare prioriteras så tydligt som ni gör, mot svenska medborgare, då är ni slut.
Sådant som är slut, visst är det brukligt att slakta sådana fän? Precis som det här landets ledare slaktar pensionärer och hederliga svenskar.

Är det inte lämpligt att miljömupparnas Gustav Fridolin och Åsa tar till sig?
Visst borde väl personalen på Moderaternas högkvarter prata om saken under nästa fikapaus?
Lilla Annie Lööf och Centerpartiets kontor behöver väl knappast inkluderas. Att kommunisten Jonas tar till sig är väl knappast troligt.
När Fredrik Reinfeldt inte känner i fingertopparna vad som händer, då bör han avhysas, snarast.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.