söndag 10 mars 2013

.Så kan det gå - när haspen är av.




Det var svårt för många normala svenskar när Bengt Westerberg stod den där dagen  i svensk teve - Rapport- och sa att vi skall ta till oss av våra invandrares kultur och vanor, de tillför så mycket. Se bara så vackert det har blivit på Hötorget, och glöm inte den roliga maten som vi är så förtjusta i.
Så sa Bengt Westerberg, svensk minister och med förmodat svenskt omdöme och förmodat svenskt sunt förnuft. Det där blev en nyhetssändning i svensk teve som gick till historien, många svenskar satte kaffet i halsen och insåg att av svenska politiker kan man vänta sig precis vad som helst.
I dag har svensken anpassat sig stort till Bengt Westerbergs profetior. Svensken kräver sällan något, säger inget högt utan muttrar vid köksbordet, ändå har medborgarna visat att tålamodet är slut hos normala människor, till skillnad från onormala människor - politikerna.
I dag har Bengt Westerbergs och mer moderna politiker släppt lös allt och alla inom landets gränser. Lagen får inte lydas ens av polisen när Bengt Westerbergs efterföljare och kommunistiska kommunalråd i Malmö nästan alltid får sin vilja igenom.
I dag accepterar Fredrik Reinfeldt att folk slänger sina familjemedlemmar över balkongräcken, i dag får en bror skära halsen av sin syster, idag får vem som helst tillträde till Sverige för att sälja sina smådöttrar och i dag kan vem som helst komma till Sverige och sälja sitt lands kvinnor som horor i Sverige.
I dag har Bengt Westerberg förmodligen sina lugnaste kvällar med en flaska whisky som njutmedel i läderfåtöljen och han myser, för visst måste väl Bengt Westerberg mysa när han ser hur hans profetior går i uppfyllelse!!!!!!
När det smäller ett vapenskott på gatorna  i Malmö ringer han nog det estniska gamla kommunalrådet och gratulerar till framgången, de båda tycks tänka som tvillingar.
När sedan Westerberg läser i tidningen om hur ännu en gång en pizzeriaägare måste stänga sin pizzabutik på grund av ohälsa så fick han rätt Bengt Westerberg. Sverige anpassade sig och släppte lös invandrare med ohälsosamma pizzerior i Sverige. Landet anpassade sig till invandrarnas kultur med ohälsosamma pizzor, snuskig hygien säger svenskarna.
Förmodligen är Bengt Westerberg med efterföljare i modern tappning, som Gustav Fridolin, miljöpartiets ledare Åsa Romson, flera omdömeslösa centerpartister och många kommunister och Fredrik Reinfeldt mycket nöjda med sina insatser som politiker. Just därför stiger föraktet mot politiker, därför lyckas inga politiker hålla sig kvar, därför håller Sverige på att gå åt helvete i snabbfart och uppenbarligen är svenska politiker med Bengt Westerbergs profetia som filosofi riktigt nöjda med sig själva. Samtidigt förbjuds polisen att utföra sina arbetsuppgifter som lagen säger.
I ett sådant här land skall ingen svensk leva och bo. Lägg ned Sverige och lägg landet bakom er, stick fort som faan medan något finns kvar, och bränn passet som  invandrare gör,  avsäg er svenskt medborgarskap och häng den där politiska byken som borde tvättats för länge sedan.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.