torsdag 14 mars 2013

.Miljöpartiet som anarkiförespråkare - det nya Sverige!



Jaha, så fortsätter Miljöpartiet sin underminerande Sverigepolitik.

Finns det i historien något politiskt parti som så intensivt och beslutsamt vill sänka sitt eget land? Allt grundat på Miljöpartiets flosker och omogna livsåskådning och totala brist på omdöme.


Bara i dag säger nyheterna att i Malmö - var annars med en massa invandrare och en före detta värdelös kommunalrådsfjant -  känner man till en kvinna från Centraleuropa som importerar andra kvinnor som prostituerade och Malmökvinnan säljer sina landsväninnor som horor i Sverige.

Det är sådana kvinnor och människor som Miljöpartiet vill ha  i Sverige.

Svenskar ber att få slippa sådana nykomlingar till Sverige. Tack Gustav Fridolin och Åsa Romson, för att vi får veta att ni två är totalt omdömeslösa.

Snart önskar svenskar att centertanten Mauds  nybyggare våldtar era barn och er själva, men Åsa tycker kanske det vore en lustiger upplevelse? I så fall bör Åsa Romson fråga någon av alla de svenskor som redan har våldtagits av invandrare. Och vad säger Gustav om en stjärtarab?

Då får ni en verklighetens läxa och sådan behöver ni.

Alldeles för många norskor och svenskor har redan fått den verklighetens läxa som ni behöver i Miljöpartiet.

Kanske retar ni nån kurd också, som hedersmördar Miljöpartiet? Vem vet?

Ni två Åsa och Gustav är så bedrövliga i svensk politik att det finns ingen jämförelse.

Åter till nyheterna.

Varför vill Miljöpartiet att fruntimmer från Centraleuropa skall fritt kunna ta hit landsmaninnor och sätta dom som horor på Svenska gator?

Svara på det ni, Gustav och Åsa!

I övrigt - håll er till miljön och stoppa avgaser i form av monumental omogenhet som sprider sig från Miljöpartiets kontor.






























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.