torsdag 14 mars 2013

....Jo,jo, du Herr Hassan Khemiri - var glad!!


Till DN, Peter Wolodarski, Gunilla Herlitz, Aftonbladet, Anders Lindberg, Beatrice Ask, Leif GW Persson, Rikspolisstyrelsen, Polismyndigheten

och JONAS HASSAN KHEMIRI 

Hej du glade!
Säkert ljuger du inte ett ord om dina faktaupplevelser under barndom och ungdom och till i dag. Men du grumlar till din verklighet på grund av din fanatiska inställning till Sverige och svenskar.  Du har tappat fotfästet kring verkligen.
 
Det här är ett land som alla andra länder. Fast med lite annorlunda profil jämfört med de flesta andra länder i världen. Svenskar och Sverige behandlar, är det konstaterat, invandrare och främlingar bättre än de flesta i världen. Vi som svenskar är kanske bäst av alla i det sammanhanget. Så trivs du inte i Sverige, åk då dit du får det bättre. Det skulle Bloggen göra på direkten.
 
Bloggen har stor erfarenhet av att som vit person och västerlänning leva i andra delar av världen. Bloggen har levt i åratal under andra omständigheter och fått höra att det spelar ingen roll hur många hustrur han har, det spelar ingen roll hur många lokala språk han kan, DU - Bloggen - svensken - blir i alla falla aldrig en av oss. Så låter verkligheten för en svensk. Det du Hassan!
 
Det är andra ordbullar än de mjuka svenska du får njuta av.
 
Kan du svara på hur en människa som har i uppdrag att kontrollera utlänningar som kan vara kriminella och de fakto är brottslingar, hur skall en sådan myndighetsperson kontrollera invånare, om man inte får lov att ta utseendet i beaktande?
 
Bloggen har blivit kontrollerad mängder av tillfällen i andra länder, och då enbart för att Bloggen är en vit person. Men då säger Bloggen till sig själv, att det får Bloggen acceptera, det är ju faktiskt främlingar värdlandet vill kontrollera. Och ser man ut som en främling så gör man. Så enkelt är det min gode Hassan.
 
Man tar seden dit man kommer. Vill man inte ta seden, så drar man, oavsett om någon är medborgare eller ej.
 
Så enkelt är det.
 
Du använder ett onödigt volymrikt ordbajsande. Bloggen tror att du mentalt mår bättre av att du drar från Sverige. Lämna detta elände där folk som kriminella inte ens får gå okontrollerade och som fria brottslingar. Hur många som kommer att sakna dig vet inte Bloggen.
 
Som du vet säger man i Sverige: Vi har alla samma värde. Som Bloggen-svensken behandlas i andra länder, så skall andra hanteras i Sverige. Så borde det vara, men Sverige hanterar inte folk enligt samma-värdeprincipen. Svenskar undervärderas både globalt och lokalt. Var glad du får vara i Sverige, passar det inte dig, så dra!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.