torsdag 12 juli 2012

............................. Naiva norskar som torskar.



Världsrekord?

När Norge inte ser igenom ett organiserat tiggeri, så undrar man varför svenskar alltid skall vara värst i blåögdhet.....


En slags typisk story snurrar nu i Norge och som sig bör, handlar det hela om invandrare...........

Självklart stoppar en snäll norska en peng i näven på en stackars invandrare som dessutom är invalid och och som sitter och tigger på trottoaren.

Men när norskan knallat sin väg och inga andra snälla norrmän visar sig, så tar den invalidiserade invandraren sin säng och går..........

Tänk att norrmän nu blivit lika naiva och allmänt menlösa och korkade som sina svenska grannar.

Turligt så gör polisen en kontroll och hittar många sköna oljepengar i fickorna på den stackars invandraren som tigger pengar mitt i Oslo.

När svenska reportrar redovisar den här falske tiggaren så säger Sverige inte ett ord om att det var en invandrare som tiggde på falska premisser.

Men i Norge skrev man om den falske tiggaren - person med rullstol -  som utlänning.

Våffö denna olikhet mellan Norge och Sverige?



















Taskspeleriet tilldrog sig på gågatan Haraldsgata i Haugesund i Norge. Mannen påstod sig behöva ett nytt batteri till rullstolen men hade alltså både pengar och föga behov av en rullstol. Mannen är känd av polisen sedan tidigare. Uppgiften om att mannen är av utländsk härkomst, som norska Aftenposten ordentligt rapporterar, “glömmer” i vanlig ordning de slarviga journalisterna på svenska Aftonbladet och Dagens Nyheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.