fredag 13 juli 2012

...........Korv - och kuksugare i Simrishamn. Löjlig sexdebatt och manshat med fåneri av Gudrun Schyman som pladdrar, som vanligt.






Till Simrishamns kommun,

till samtliga medlemmar i kommunstyrelsen.

E: kommunstyrelsen@simrishamn.se

Hur i hela friden kan ni ha en kommun- styrelsemedlem som väl närmast offentligt deklarerar att hon suger kuk!
En människa som blandar ihop associationer korv och snopp har nog egna problem.

För all del, ni kanske är vana med sådant i Simrishamns offentliga samtal, med närvaro av Gudrun Schyman, Elisabeth Wikenhed och Britten Dehlin i omgivningen?

Ni gör Sverige och Skåne till åtlöje världen över. Inte att glömma C–gossen Håkan Erlandsson, låter sig styras av en fruntimmersmaffia som får folk att skratta åt er! 
Men C- gör mest tok nu förtiden.
Och folk har tydligen kommit underfund med det.

Skall sådan som Gudrun delta i det offentliga samtalet!? Ingen skall blanda ihop god korv med Gudrun som kan vara god kuksugare. Mixa inte faktorerna, skärp er!

Ni i Simrishamn lever tydligen ett sånt skönt liv att ni behöver inte göra något, bara skapa löjliga skrattretande problem för er själva! Kika på goda korvar och schyssta fotografier? Duger ni till mer?

Tänk i stället på vad de där fruntimmergenusarna kostar skattebetalarna! Ni i kommunen har väl inte ens vett att skämmas!

Har ni någon ambition, skicka då Gudrun Schyman och det där genusfruntimret till Indien och kräv att dom skall göra nytta för sina skattelönepengar och inte bara bo behagligt och sitta i Sverige och kommentera korvkuksug.

Ni i Simrishamns kommunstyrelse har gjort er själva och Simrishamn så stor skada att ni anar inte!

Som alternativ till Indien kan ni avsätta några pengar ur kaffekassan och skicka Gudrun till Afganistan. Där skjuter gubbarna ihjäl kvinnor som beter sig som förmodligen Gudrun Schyman med kompisar.

Hon kanske kan lära sig något?

Men för Guds skull,
köp inte returbiljett…………

Aldrig mer ett besök i Simrishamn, tacka Gudrun och Britten och en menlös, löjligt fånig, fjantig kommunstyrelse för det och korvägaren C-gossen Erlandsson.

Nu skall jag sista gången åka och köpa en stor förbannat smakfull korv och den korven såg fasligt god ut på bild, och stoppa förfaan inte dit Schymans trut……………..

Ynkligt av C-ägaren Håkan Erlandsson att ta ned korvbilden, men C gör som sagt mest bara tok nuförtiden………….
och kommunstyrelsen är vad den är,
med tanke på Håkan.

Bör inte Gudrun Schyman försvinna ur det politiska livet?

Bara menlösa svenskar låter en sådan som Gudrun vandra vidare………
i sällskap med en kommunstyrelse som i Simrishamn.





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.