måndag 23 juli 2012

...............Anpassad svensk resenär




I dag skriver alla om familjen som blev blåst på sina fina dyra semester i Turkiet,
arrangerad av D-tour eller vad firman heter?

Typiskt svenskt så handlar mycket om att nog skall jag väl få tillbaka några kronor? Vilken jävla korkad fråga och undring!

Självklart skall researrangören betala igen varje sikin en resenär har lagt ut för en semester - som blev trasig och förstörd. Njae, kan jag det? Säger den mentalt menlösa svensken.

Självklart kan du det - kräv skadestånd, kräv allt i researrangörens helvete så de där fixarna som aldrig tar ansvar lär sig något. År efter år, tiotals år efter årtiotals, och svenskarna är lika menlösa.

Tyvärr blir det så när svenska politiker som Bengt Westerberg förr i tiden och numer nästan alla andra står i teve och säger att vi skall lära oss av invandrarnas färgrika traditioner och Bengt tyckte att Blommorna på Hötorget var ett bra exempel på hur vi svenskar skall anpassa oss och tycka om invandrare.

Ibland är resebyråer startade av invandrare. Har du någonsin hört om ett sådant resebolag som inte skörtat upp och ställt in? Turkar i Linköping blev utan sina resor men ingen står till svars. Och så alla andra exempel. Finns något resebolag med fler klagomål än Apollo?Särskilt  i Danmark, men där har man numer lärt av läxan, dock inte  i Sverige.

Vad gör nu den svenske familj som fick semestern förstörd i Turkiet? Tja, som vanligt, man klagar till någon svensk myndighet och blaskorna får någon rad på köpet.

GÖR dock som Bloggen: En gång reste Bloggen med buss ned till sydaeuopa. Samlingsplats för återresan var given och utskriven. Dag, datum och klockslag var utsatt.

Nu var det givetvis så att bussbolaget hade de flesta resenärer boende  i samma pensionat som där bussen skulle plocka upp sina resenärer.
När det blev en ändring på hemresan satte resebolaget upp en papperslapp om att avresedag och tid var ändrade. Avresedatum var en dag tidigare än planerat. Man bad om ursäkt men om förståelse på grund av olika anledningar.

SÅ, när Bloggen anlände på utsatt tid och dag enligt all information på papper, så hade bussen med andra resenärer åkt till Sverige redan dagen innan.

Där stod Bloggen, i en liten ort, i södra Spanien och hade inte pengar för en tågbiljett ens. Så Bloggen liftade. Det tog tre dygn att återvända till Sverige.

Vid hemkomsten var Bloggen förbannad. Bloggen gick till reseföretagets hemadress, någonstans i Stockholm. Mötte någon som sa sig äga företaget.(Förmodligen hade han en buss och var ensam ägare?) Så personen var rätt person, och hade ansvar. Men ville inte ta ansvar. Att lämna resenärer i utlandet ansåg ägaren inte vara någon stor felgrej, särskilt inte när han hade satt upp en lapp på ett pensionat. Att alla resenärer inte bodde på det pensionatet visste ju inte researrangören som han sa.

Då blev Bloggen arg. Då sopade Bloggen rent med underarmarna över researrangörens skrivbord och allt på skrivbordet rasade ned på golvet, Bloggen lutade sig framåt och grep ägaren om axlarna och sa att nu jävlar skall du ge mig pengar för minst en enkl resa.  Bloggen fick sina pengar.

Så Bengt Westerberg hade rätt. Vi skall anamma invandrarnas attityder - numer skjuter man friskt  i Sverige på öppen gata, dumma döttrar slängs ned på gatan från balkonger och käftar en krogägare som inte vill betala för något, slår man nog ihjäl honom.

Leve Sverige och Bengt Westerbergs
framtidsvyer!

Det jävliga är att dagens politiker lärde inte ett smack av Bengt Westerbergs galenskap.

Typiskt galen och makfullkomlig är väl llmar Reepalu? En person som Reepalu hade avgått för länge sedan - om han hade haft självkritik. Men han föredrar att förstöra Sverige, för att hålla på sin goda månadslön. Reepalu  är nog typisk socialdemokrat - tänker bara på sig själv.

Och Bloggen, tja hade bussresan utspelats i dag och med svensk accepterad invandrarattityd hade nog inte researrangören överlevt.

OCH, det är så Sverige vill ha det. Reepalu med flera tycker tydligen attityden är korrekt. Varför skjuter ingen Reepalu? Svar: alla invandrare och kriminella vet att utan Reepalu i Malmö blir det svårare att leva som normal.

Glöm nu inte att du är del av det loskande folket! Du vet väl att en politiker spottade en annan politiker i facet på trottoaren i en mellansvensk stad! Saken polisanmäldes men ärendet blev inte ens ett ärende. Polisen i Södermanland lade ned saken. JO, som kontrollerande organ svarade inte ens med kommentar.

SÅ! SVENSKAR - loska på vem faan ni vill!
Gör någon polisanmälan läggs anmälan ned och  JO- har inget att säga!

Svenskar - det spottande folket - låter väl bra  som slogan på turistbyrån!

Du familj som missade er planerade dyra semester i Turkiet. Gör ett besök hos researrangören: inled visiten med en stor loska på direktören - helt riskfritt - garanterar JO - var sedan psykiskt överspänd - du blir ursäktad i tingsrätten -  slå direktören på käften för utebliven trivsel under semestern, och stoppa sedan alla mobiler i fickan och avlägsna dig!

Då äntligen - har svensken anammat Bengt Westerbergs och Malmös socialdemokratiske llmar Reepalus och Miljöpartiets framtidsvyer och invandrarkoncept -
som i dag är verklighet.

Galna politiker - finns värre?










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.