lördag 8 oktober 2011

Stackars partiledare Juholt.........................

Vad har han gjort för fel?
Det är väl inget märkvärdigt att skoja lite om ett bostadsbidrag?

Den stackaren har bara följt traditioner inom socialdemokratin. Varför då gasta om en liten sak som ett bostadsbidrag? Jämfört med sina föregångares bravader handlar det ju om småpotatis. Det är klart han skall vara socialdemokratiska dogmer trogen.

När Juholt säger att han inte visste att reglerna var sådana, så rapar han nästan orden som den där LO-tanten som inte visste vad hon skrev under för papper som gav en kollega några miljoner. Samtidigt fixade hon en kanonvåning bakvägen genom sitt falska skitsnackande osolidariska LO. Det var ju den tanten som också lade sig på Rivieran för skattepengar, och gubben följde med som lyxmake. Inte heller frågade LO-tanten om hon fick lov att ta 300 000 ur LO-kassan och bjuda bögarna på parad.

Den LO-tanten gick å andra sidan i sina företrädares spår efter gossen som hade det gott och skyllde allt på sin chaufför som förledde den dåtida LO-pampen in på en smal väg. Men bred för LO.

För att inte tala om Juholts nu närmaste föregångarinna, den kickade Sahlin som tog av våra skattekronor och drog till Thailand helt utan lov och på frisprakarbasis. Mona lyckades då bräcka LO:s transportgosse som en gång i tiden bara åkte till Kanarieöarna med sin ölkista och gottade sig i solen. Med kagge, sol och allt blev han också en av sossarna och solidarisk frontfigur. Jag behöver också semester men får ingen, och inte kan jag knycka ur den statliga kassakistan.

Juholt stackaren tänker dock framöver göra som andra. Han skall inte heller gå mot röd gubbe vid vägkorsningarna, så det så.

En trogen sosse sa när greve Person hoppade av att Person var aldrig någon sosse, det visste dom redan under Göran Perssons yngre dagar i Katrineholm. – Jasså, det visste du alla åren du röstade på Persson, sa jag. Hur korkad är du då? Då blev den trogne gamle sossen tyst.

Den gamle sossen tänkte väl också på hur Persson och superiaffärens chef, fixade en lya mitt i Storstockholm genom ”solidariska” kollegor som gick bakom ryggen på vanligt folk. I dag röstar inte den gammeltrogne på sossar. Sent skall syndaren vakna heter det ju. Gamlingen tycker sossar pratar exkrementer. Hur medborgare kan ta sig för med att rösta på sossar begriper jag inte.

Sossar som pratar om solidaritet och sjunger internationalen på sina möten och samtidigt är de mest populistiska politiker man kan tänka och mer förljugna än andra. Herregud vilka populister, vilka ordbajsare. Högerfolket säger åtminstone att det är roligt att tjäna pengar. Sossarna får lika mycket pengar men säger att reglerna är sådana. Och ingen är så bra på att utnyttja bidrag som kommunister och sossar. Dom tycks inte alls ha några samveten eller solidaritet. ”Reglerna är sådana” går mantrat inom vänstersläktet.

Så de fixar och tar för sig som vilken värsta kapitalist som helst, och lever som de goda förljugna pajsare dom väl är, i klass med vilken svartabörshaj som helst. Den här senaste stackars sosseledaren får en massa skit och blir polisanmäld bara för att han följer socialdemokratins traditioner, se så dom gör dom där………….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.