måndag 24 oktober 2011

JUDEHAT NU OCKSÅ BLAND KVINNOR I MOTALA.

Olala, nu har judehatet nått även Motala!
I självaste lokalblaskorna avbildas stolta damer från Motalas garde ur det Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet (IKFF)och de föreslår att också övriga medborgare skall sluta köpa varor och produkter i tio affärer som säljer något med Israel som producent. 
Tänka sig, att medelålders, nästan tanter, sitter med ett minne fyllt av andra världskriget och fortfarande hatar judar. Tänka sig, kan man väl göra, att damerna i stället hade lagt sin energi på Arrafats tid när han skickade sin hustru till Paris med eget flygplan för att shoppa för miljoner av vårt svenska bistånd till Palestina.
Såg inte Motaladamerna senaste programmet av SVT:s Korrespondenterna? Där visade man hur de stackars Palestinierna på Gazaremsan blev förmögna och låg och gottade sig med vattenpipa och hade det bra eftersom alla tunnlar mellan Egyptien och Gaza gjorde Palestinafolket stenrika. Men ack, ack ack, bara de Palestinier som hade gott om pengar, bara de stackars Palestinier som kunde betala för sig, fick del av allt det goda som fanns och finns i Palestina.
Som en av de förmögna sa: Här finns allt att köpa.

Men vi svenskar ska försörja dom som inget har i Palestina, tycker Motalas damer inom Kvinnoförbundet för Fred och Frihet. Någon slags solidaritet mellan de Palestinska medborgarna finns inte. Bara svensken skall visa solidaritet med en fattig Palestinier. Kan inte Motaladamerna be Hamaschefen om återbetalning av svenska pengar som korrumperade Palestinier har snott åt sig?
Att muslimer i Malmö ligger hårt åt judarna har gjort Sverige världskänt, det vet alla.
Att judehatet hade etablerat sig i Motala, det visste nog ingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.