tisdag 15 september 2015

Skolgossen Gustafo Fjanteri från det Menlösa Partiet och svensk kräftgång i skolan.


Angående det senaste bottenrekordet för den svenska skolan säger Skolgosseministern Gustav Fridfjant (Meningslösa Partiet) att det nya bakslaget för svenska skolan, som han bossar över, beror på att han inte tänkt framåt. Gossen Fridfjant beklagar att han inte har försett rektorer och lärare med rätta verktyg. Han borde ha delat ut piskor och knogjärn så lärarpersonal förstod sina arbetsuppgifter. Men ”shit happens” sade skolgosseminister Gustafo på presskonferensen.

Idiotminister!
Sa någon piggtänkt reporter högt. Han visste att skolproblemet handlar om att eleverna varken kan eller vill ta del av den svenska skolan. De kan ju inte ens svenska, så hur faaan skall eleverna kunna använda en dator byggd på svenska språket? Ett språk som eleverna inte kan!  - Men sådana enkla fakta inser du inte din lille sketne pissmyra till skolminister. Du är oduglig, hojtade den klarsynte utfrågaren.  

Arbetet med att ge lärare och rektorer kompetens och de rätta verktygen har hängt efter, lyckas Fridolinen konstatera. Det är där vi måste göra långsiktiga och systematiska insatser, säger skolgossen Gustav Fjant. Och dessutom så skall vi lära eleverna svenska!!!! Tillägger den menlöse skolministern utan sunt förnuft.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.