lördag 5 september 2015

Karin Petterson, Aftonbladet


Till Karin Petterson, Aftonbladet.

Du är i din text nedan mer än lovligt naiv. Dina ord framstår som patetiska och fjantiga. Läs dina kollegor i den andra blaskan. Dom verkar åtminstone periodvis vakna i sinnet och talar om verkligheten. Det gör inte du i ditt drömmarnas land.

 

Jag träffade en vän efter sommaren. Vi pratade, skämtade. Ändå var det något som inte stämde. Hon verkade inte glad. Jag frågade varför. – Jag är rädd, sa hon.

Precis som svensken. Han är rädd för att gå ut på gatorna, har köpt en revolver av en invandrare för att om möjligt kunna försvara sig mot invandrare. Svensken är mycket rädd eftersom också polisen är rädd, den vågar inte alltid utföra sitt arbete på grund av rädsla.  Nu får det vara nog som Annie Lööf sade. Just så. Nu får det vara nog. Nu bör svensken gå ut på gatan och ta tillbaka gator och torg och ett helt land. Främmande skall bort, då slutar svensken att bli rädd. Och din vän behöver inte heller vara rädd.  

Min vän liksom jag växte upp under ett 90-tal där främlingsfientligheten odlades av Fredrik Reinfeldt och Erik Ullenhag. Du Karin borde gå och beklaga dig över att din vän är rädd. Det är de där två herrarna som tillfört Sverige en massa rädsla. Och så fjanten Stefan Löfven som menlöst fortsätter på den inslagna linjen, en person med storhetsvansinne, som skall styra vad han kallar världens mest humanistiska välde.

När flyktingförläggningar brann och rasistiska slagord var klottrade på var och varannan vägg under dina Karins uppväxtår så var det bara början på vad som kommer. Svensken kommer med stor sannolikhet att försvara sitt revir i allt större utsträckning, med stor sannolikhet resulterar de svenska politikernas politik med stöd av röster som din i ett inbördeskrig. Förmodligen hinner du uppleva det kriget. Då skall du sitta där i redaktionsstolen och mystänka: heja mig, jag var med och startade inbördeskrig i Sverige. 

Minnen väcks till liv hos min vän. Hon är rädd på riktigt. Svensken är också rädd på riktigt. Och den svensken är inte ensam. Jag hör det från allt fler vänner och bekanta med rötter även i andra länder. Är det dags att packa väskan nu? Jovisst är det, sedan länge, men tyvärr låter Sverige bara små penningar falla över pensionärer som slitit hela sina liv, så pensionen räcker inte att fly detta land. Pengarna räcker inte ty slantarna svensken har jobbat ihop, får invandrarna på grund av sådana som du och ofullgångna missfoster till politiker.

I sommar har historien ekat här på hemmaplan i form av attacker och planerade attentat mot flyktingläger. Av ökat våld mot tiggare. Var inte tvivlande Karin, det kommer mer, desto mer pressade svenskarna blir och ju mer rädsla svensken upplever desto fler invandrare ligger pyrt till. Det är ju så ni vill ha det. Och blanda inte in SDs medlemmar. Som du vet står bakom SD vanliga direktörer, lärare, politiker och akademiker och arbetare och tjänstemän, både män och kvinnor och framförallt – bakom står massor av invandrare som inte vill ha in fler invandrare. Så är det Karin, men inte i din förljugna värld.  

Det är viktiga frågor, men vi borde fundera även på detta: Hur känns det att lyssna på ett samtal där den människa som hade kunnat vara du själv, din mamma eller ditt barn utmålas som en börda eller kostnad?

Fundera på det en liten stund. - Nu har jag funderat en stund och svaret säger att det är så politiker och ordvrängare som du hanterar medmänniskor.

Ensamkommande flyktingbarn misstänkliggörs.

När du Karin slutar att kalla vuxna män för barn som får gratis rakhyvlar av landets kommuner, då kanske man kan börja läsa dig igen. 
 
Låt oss påminna oss om vad detta handlar om egentligen: Ett parti som har sunt förnuft och lyssnar på medborgarna, något som inget annat parti lyckas göra, det partiet sätter nu agendan i den politiska diskussionen. Den genomgripande fascistoida attityden i Sveriges olika övriga partier syns tydligt vid jämförelsen med det parti som lyckas göra sin stämma hörd tack vare det sunda bonnaförnuftet som ingen annan politiker duger till att visa. Så du Karin, stoppa ditt skitsnack från stenålderns historieböcker, nu är nu och då var då. Och framförallt! Stoppa dina förolämpningar riktade till
sansade hederliga svenskar som varken har med nassar eller SD att göra. Säg så här: det handlar om vanliga svenskar som har mer omdöme än korkade fjantar till populister som tyvärr haft möjlighet att bli politiker och nu styr landet.

Till alla mina vänner och andra som nu känner rädsla vill jag säga: Packa din väska. Gör en plan B. Detta är vårt land men tyvärr har vi svenskar inte ens råd att köpa en bussbiljet ut ur Sverige så vi kan fly från det misskötta landet Sverige, på grund av svenska rasistfascistoida politikers förakt mot sina medborgare. Så Karin skulle du ha skrivit alldeles själv.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.