fredag 4 september 2015

Låtsassossen - vad folk tycker På Det Gamla Bruket


Tjena låtsassossen Stefan Löfven!

Härmed en hälsning från Det Gamla Bruket:

När farsan upptäckte att han var tvångsansluten till socialodemokratin av LO, då lämnade han LO. Far var Metallare hela sitt liv, före utträdet. Han kom hem minns jag och sa att han inte ville vara ansluten till en fascistisk organisation som Metall och LO. Sådan är du Stefan Löfven med regering.

I dag hälsade jag på i en ny politisk sammanslutning som vuxit fram spontant i Det Gamla Bruket. Självklart var 99 procent av Brukets medborgare socialdemokrater förr i tiden. I dag har en utbrytargrupp egen lokal och egen agenda. De tycker att den här regeringen och den tidigare inte duger till att regera Sverige. De vill vara rejäla, äkta socialdemokrater. Inte låtsassossar som ni kallas. För varje vecka när lokalen är öppen får det nya partiet nya medlemmar, tidigare sossar som kommer för att bli äkta sossar. De här människorna, som i Det Gamla Bruket överlag, tycker att DU Stefan Löfven är en stor och rejäl skitstövel. De säger att du har storhetsvansinne. De kallar dig för mördare eftersom du prioriterar analfabeter och mördare och våldtäktsmän före svenska gamlingar som ligger ensamma utan den välfärd de gamla trodde att de skulle få på gamla dagar. Men nu räcker inte pengarna för DU Stefan – rasistfascist – spenderar våra pengar på folk som inte skall vara i Sverige. Du vet inte ens vad och vilka som kommer in i landet. DU Stefan skall inte prata om hat och nättroll. Allt det svenska hatet har DU skapat. Till sist spricker Sverige. Då blir DU den första till giljotinen i sällskap med Fredrik och Ullskallen. Och tro inte du kommer att få en stillsam bekymmersfri ålderdom. Det är Norrlänningar alldeles för långsinta till, som du vet. Redan nu finns långa köer av Norrlänningar som gärna skulle ta älgbössan och blåsa hål i dig. DU Stefan anar inte ens hur stor högen av folk skulle bli som vill blåsa ett stort hål i dig. Kan du fixa åtalseftergift så gör du Sverige en stor tjänst – och så gör DU dig av med dig själv, men den tjänsten vill du inte göra Sverige. Det är du alldeles för osolidarisk till och alldeles för korkad.

Nästa lokalbesök i Det Gamla Bruket var cykelhandlaren. Byns en gamling behövde en gammal cykel att ta sig runt på. Och frågade om det fanns en gammal cykel för ett par hundralappar. Det fanns det inte. Handlaren sa spontant att det finns en stor skillnad mellan svenskar och de här nybyggarna som bara tar och får och tar ännu en gång. Cykelbutikens ägare sa så här: tänk vilken skillnad det är mellan oss och invandrarna som flödar över på Bruket. Du som svensk frågar stillsamt om det finns en gammal cykel att köpa. Häromdagen kom en invandrare och ville ha tre nya cyklar. Men du fick ju nyligen tre cyklar av mig sa cykelhandlaren. Cykelhandlaren hade skickat räkningen till kommunen. Jo, sa invandraren, men dom cyklarna sålde jag. Och nu har jag fått tre nya cyklar av kommunen för vi måste ha tre cyklar i familjen. Du ser, sa cykelhandlaren till mig. Det är så där skattepengarna går åt. Nybyggarna kräver och tilldelas, svenskar frågar ödmjukt om det finns att köpa. Nästa stopp i Det Gamla Bruket var en liten butik som sålde katt och hundmat med tillbehör till djuren. Jag är så förbannad sa damen i affären. Alldeles nyss kom det in två invandrare som flyttat hit till Det Gamla Bruket och ville titta på grejer och kattmat. När dom gick märkte jag att tre påsar foder var borta. Hur dom fick ut grejerna vet jag inte men kattmaten försvann precis som invandrarna. Fy faan för invandrare som är så många så man tror det regnar invandrare från himlen. VI på Bruket tycker att det regnar för många invandrare över Det Gama Bruket. Men det är nog inte Guds fel. Det är den där förbaskade skitstöveln till statsminister, Stefan Löfven som förstör Vårt Gamla Bruk och hela landet Sverige. Så sa damen i djuraffären.

Som det nya partiet i Det Gamla Bruket hälsar: ”SKITSTÖVEL”!

Den stöveln är dessutom brun till färgen, så kalla dig inte socialdemokrat Stefan Löfven! Du agerar som ett ofullgånget skitfärgat missfoster. Så tycker det svenska folket om dig. En varelse på två ben som agerar som du i din egenskap av politiker kan omöjligt vara vid sina sinnens fulla bruk. Därmed vet du vad Norrland tycker om dig Herr Fascistoida Statsminister.
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.