fredag 4 september 2015

Melinskan och Stefan - Aftonbladet


Till Lena Mellin, Aftonbladet.

Dina ord:

”Och så citerade han” (Menlöse Stefan)  den brittiske labourledaren Tony Blair. ”Regeringen ska inte bara bekämpa brottsligheten utan även brottslighetens orsaker. Det låter rimligt”.

Jo visst gör det!

Alltså:

SLÄNG UT INVANDRARE!

 

STOPPA INSLÄPPET!

 

Så blir Sverige av med orsaken till brottsligheten! Lätt som en plätt!

Någon annan lösning finns inte. Mona Sahlins kramar av Jihadare vid gränsen, finns mer patetisk nationell strategi i något land? Och en telefonlinje!!!!!! Jösses alltså! Grabbarna återvänder efter alla mord, vilar upp sig, får schyst sjukvård och så drar de för att mörda vidare. Det är Sveriges bidrag till internationell terroristbekämpning. Skam åt det här landets politiker. Noga räknat: Fyyy faaan! Gå och häng er.

 

I övrigt tror folk att en statsminister skall prata om politik i det offentliga rummet en dag som den här, men Sveriges statsminister har storhetsvansinne och skall vara Tidernas Största Moralkakegaggare. Herr Korkskalle begriper tydligen inte en smack av verkligheten och inte du heller Lilla Lena? Men det gör du väl, egentligen? Men du vågar inte skriva annat än ditt byfånebjäfs för att inte bryta sossegagget. Och varför skall bara ”sajthatare” (alla normala medborgare som bara har sajter att yttra sig på och där de säger sin sanning och vad de tycker om Stefan Löfven. Sanningssägare kallas sajthatare i statsministerns vokabulär. Han nämnde att ordet psykfall sas om honom, då replikerade Stefan att det är ”sajthatare” som är psykfall. Men de människorna säger sin mening om statsministern, inget annat. FOLKET bryr sig dock inte statsministern om, (typisk rasistfascistkaraktär). Sådana som säger sanningar, samt svenskar och folk som är opassande för Stefan Löfven skall nu börja ”bete” sig!? Den menlöse statsministern borde kräva av Tant Mauds Nybyggare att de mycket snabbt skall ”bete” sig, annars avlivas hela högen och askan slängs i havet, den stora onödiga högen som borde brinna och försvinna. Men Sverige och svenskar är varken du Lena eller Stefan intresserade av. Så är det. Ni har som högsta mentala önskan att provocera svenskarna till galenskap och drastiska åtgärder. Det är ju förtusan NI som driver svenskarna till vansinne genom att förstöra välfärd och hela landet Sverige. Klart att det då dyker upp en Brevikare en dag, klart då att folk tänder på tiggarlägren och snart blir det värre – för även svenskar vill skydda sin tillvaro. Tyvärr är ni så fattiga i er insikt kring landets problem ur alla vinklar=invandrarproblem. Det handlar inte om storleken på förskoleklasser som fjanten Löfven går till val på, det handlar om asylare och invandrare och allt på det temat. SÅ STOPPA PROBLEMET. Det är så man gör när man har problem – undanröjer orsaken till problemet, men Sverige gör givetvis tvärtom. Visst är väl Sverige fantastiskt!
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.