onsdag 16 september 2015

den brune skitstöveln Löfven


 Läs kolumnen om en pappa.

Resurserna räcker inte, trots att vi har ett av de högsta skattetrycken i världen, skriver Jennifer Wegerup. Bortom pengar och ära, i en värld där godhet värderas alldeles för lite. I över 40 år har pappa arbetat i skolan och som tränare för olika flick- och pojklag. Oavlönat, outtröttligt. Pärmar fulla med teckningar från hundratals barn vittnar om kärleken han erövrat.

I en sal på sjukhuset ligger han efter sin hjärnblödning, På sjukhuset är han klar och medveten, de stunder han är vaken. Mamma, systrarna och jag vakar. Baddar hans panna, hjälper honom så som han hjälpt oss genom barndomens sjuknätter. Dessa kärleksfulla händer, alla sagor, alla lekar. Pappa vaknar till, vi pratar om en dag med bara han, mina döttrar och jag. Jag måste flyga hem och pappa är på bättringsvägen. Så ringer det, han är sämre igen. Pappa blev flyttad för snabbt från intensiven till en avdelning med 2 sköterskor på 29 patienter nattetid. Ansvariga läkare ber om ursäkt, men detta är Sverige i dag En genomsnäll man som i hela sitt liv jobbat för andra. Han får nu bara så bra vård det går. Inte den bästa vården. För resurserna räcker inte, trots att vi har ett av de högsta skattetrycken i världen.

Denna  min vrede, denna vanmakt över vanstyret av vårt land.

Slut på Jennifers text.

Stefan Löfven! Resurserna räcker inte till en genomsnäll man

men DU DIN förbannade MÖRDARE, du har ännu turen att leva trots att så många vill dig avliva.

Du skyfflar miljarder över analfabeter och folk som du säger behövs men egentligen avlivar du svenskar för att ge till de där andra. Fuck OFF – gå och häng dig! Du tjatar om all invandrad utbildad arbetskraft som Sverige behöver! Vi svenskar vill inte ha läkare som inte kan kommunicera på svenska, vi svenskar vill inte ha läkare som inte ens klarar myndigheternas enklaste tester på kunskap i medicin. DU din förbannade mördare Stefan Löfven, ta dina outbildade läkare och häng dig med dom. På din sten skall stå: en bödel - saknad av ingen. Var glad att svenskarna är så snälla, i andra kulturer hade du hängt livlös sedan länge. En läkare utbildad i utomeuropeiskt land KLARAR INTE TESTET för att bli läkare i Sverige. Det är konstaterat. Samtidigt klarar de inte språktestet. Bara DU brune skitstövel Löfven vill ha odugliga läkare till svenskar.

 

Till Regeringskansliet, Socialodemokratiska partiet, landsorganisationens Svarte Petter, Metallarbetaren, MittMedia, Carin Jämtin, Svenska Dagbladet, Ystads allehanda, Sydsvenskan, Malmö kommun, Göteborgs kommun, Åsa Romson, Menlösa Partiet, Gustav Fridolin, Naturvårdsverket, vänsterpartiet, Dala-Demokraten, Gotlands tidningar, Ulla Andersson som redan har förstört Gävle kommun och siktar nu på att förstöra Sverige. Och så Gudrun Schyman och Veronica Palm som gärna våldtas av afrosvenskarnas organisationsrepresentanter. Erik Ullenhag som bara importerade hanar från utomländer (är Fårskallen smygbög? Varför importerade han aldrig ett invandrarfruntimmer, bara ensamkommande gossebarn, som behövde gratis rakhyvel vid ankomsten) Gudrun och Veronica ställer säkert upp på gruppvåldtäkter i solidaritetens namn. Ha det bra gossar, svenskarna tycker Gudrun stinker men hon duger åt er. Och Veronica är säkert på väg till polisstationen som vanligt samtidigt som Afrosvenskarna lägger pannan i djupa veck över att svenskarna äter negerbollar. Och Stefan Löfven fortsätter att ösa svenskarnas pengar över våldtäktare och mördare. Den där brune skitstöveln Löfven föredrar att hålla nybyggare under armarna, kosta vad det vill, medan han gärna ser hur gamla svenskar dör i brist på pengar som Löfven förskingrar. Må du dödas brutalt och långsamt, din stjälande brune skitstövel till statsminister, som står i kolumnen:
i detta vanskötta land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.