måndag 14 september 2015

obeslutande norrlänning och en storstadens rasistiska tänkare


Centerledaren Annie Lööf tycker att den svenska samhällsdebatten kring migrations- och integrationsfrågor har spårat ur.

Hon menar att situationen förvärrats under sommaren.

– Med den debatt som nu förs blir jag orolig över vart samhället är på väg, säger hon.

Annie har förstås alldeles rätt. Sverige har pajat, helt. Bara populistiska politiker och vänsterextremister som Mona Sahlin vill krama mördare välkomna vid svenska gränsen, bara hon och några till med statsministern Stefan löfven är så korkade att de till och med avlivar äldre svenskar till förmån för analfabeter och gangsters och våldtäktare. Då håller vi, folket, helt med Annie Lööf, Nu får det vara nog! Avliva hellre Stefan Löfven och Mona Sahlin än våra gamla. De passar inte i Löfvens storhetsvansinne. Vem vill skjuta Stefan Löfven och Mona Sahlin som kändisbruttan Unni Drougge sa under Gotlandsveckan, även om hon använde ett annat namn på den som skulle avlivas. Så gott folk – vem tar initiativ och räddar Sverige.  

-        Det handlar nu om att vi måste ha ledare, säger Annie Lööf.  Korrekt tänkt. Ut med det populistiska politiska patrasket som Batatanten som inte ens duger till att prata och tänka samtidigt utan skruvar upp maskineriet som en robot och låter fjädern rulla slut. Jasså Bata Patrask Burka Bara Prata – sa du något?

-        Det där är svensk politik i dag. Men medborgarna, de får ligga och dö tycker Stefan Löfven och hans skitiga byk! Du Stefan inser inte hur illa du ligger till hos den svenska befolkningen.

Till Regeringskansliet, Socialodemokratiska partiet, Landsorganisationens svarte Petter, Nya Moderaterna, Jan Björklund, Folkpartiet, Erik Ullenhag som står först vid stupstocken, Malmö kommun och socialdemokratiska partiet i Malmö. Sydsvenskan, GöteborgsPosten, Bohuslänningen, Norrländska socialdemokraten, Dala-Demokraten, Ulla Andersson vänsterkommunisternas parti, Aftonbladet, Menlöshetens sällskap MP och Sollefteå kommuns kommunstyrelses bruna stövlar.
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.