söndag 17 augusti 2014

Rasisten Jonas Sjöstedt med Vänsterpartiet.

Till Vänsterpartiet, regeringskansliet, Migrationsverket, statsministern, TV4 Stockholm, Miljöpartiet, Dagens Nyheter, Svenska dagbladet, Flamman, MittMedia, Riksdagens ledamöter.


Till Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet.

 

Hade någon tänkt ge dig en röst så främjar du dig allt mer från sunt förnuft och logik och du mister rösten. Du börjar låta som Åsa Romson i drömmarnas land. Du skickar en anarkist som stimulerar terror till EU och du har tydligt tappat sans du möjligen hade.

 

Du vill inte att Bert tjänar pengar, nä, den där vinststorleken är inte rimlig, så du har rätt i det.
 

MEN du vill att Berts inkomster skall gå till riktigt bra flyktingmottagande!
 

Du Jonas, de här människorna säger du samtidigt behöver fly från död och hemskheter och omöjligheter och DÅ skall de här stackars mäniskorna som du anser vara stackare och synd om, då skall de vara tacksamma som faaan för varje lilla brödsmula och visa sin tacksamhet och leva bland sina egna löss och loppor om det vore så!

 

Vad menar du med

 

RIKTIGT BRA FLYKTINGMOTTAGANDE?

 

Det finns ju för faaan redan, bättre kan det inte bli! Analfabeter får bo i slott och herrgårdar men då gnäller dom på maten!

 

Ta du dina flyktingar Jonas och far åt helvete till dig kanske? Stoppa in dom hos dig eller låt de ligga i högar i din trädgård. De skall vara glada för den vänligheten.

 

Folk som du tycker synd om som kommer hit och gnäller på mat, de skall buntas ihop i en säck och släppas snarast i Medelhavet eller på annan lämplig sopstation.

Dessutom kommer höginkomsttagare från hela världen och lever gratis i Sverige medan de förvarar sina gudtackor i internationella banker men det talar de inte om för dig, din dumme faaan.

 

Så här lyder ett publicerat citat av dig:

”Jag tycker att vi ska se dem som kommer som en resurs. Därför ogillar jag när man bara pratar om flyktingar som en kostnad, säger Sjöstedt.”

 

Du Jonas är totalt utanför allt vett.

Hur många dokument som helst finns i dag från alla relevanta länder om hur flyktingar kostar massor av pengar och skapar kriminalitet. Sveriges statsminister håller för första gången med om att flyktingverksamheten kostar en massa pengar. Nu säger statsministern att Sverige kommer inte att ha råd att sköta sin egna medborgare på grund av flyktingkostnader. DÅ säger du din korkade faaan att flyktingar är en resurs! Du är för tusan helgalen och går emot allt förnuft och fakta.

 

VI SVENSKAR VILL INTE HA HIT EN ENDA JÄVLA  MER ANALFABET ELLER FLYKTING.

 

Skall det vara så svårt att begripa för

en kommunist?

 

Du inbillar dig att vinster som folk
nu tjänar privat kommer att gå till bättre kvalitet för flyktingar!

 

De där ankommande lushärdarna skall inte ha bättre kvalitet. De har fått tillräckligt av kvalitet sedan de kom till Sverige medan de lever normalt i stenkojor eller i bananhyddor. Dom behöver inte och skall inte ha bättre kvalitet!
 
 

 Vanlig pensionärstrut i Sverige med läskig värk, sugrör som bestick och ingen möjlighet att få renoverat i truten i brist på pensionspengar. Men det skiter kommunisten Jonas Sjöstedt i.
 
 

Du sin jävla skitstövel borde se till att våra äldre får pensionspengar så de kan skaffa sig tänder i käften och kunna bita dig i strupen så vi blir av med dig och gamlingarna skall kunna leva som en svensk. DET borde vara ditt intresse men du föredrar utlänningar.

 

Du Jonas, JÄVLA RASIST!

 

Så tycker folket om dig din skitstövel!

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.