söndag 17 augusti 2014

Pay-back lagd på Fredrik Reinfeldt.


Till Fredrik Reinfeldt, regeringskansliet. Kristdemokraterna, Folkpartiet, Miljöpartiet - Åsa Romson med Fridolin, Annie Lööf, Centerpartiet. Stefan Löfven, Socialdemokratiska partiet, Nya Moderaterna. Dagens Nyheter, GT, Barometern, Eskilstunakuriren, NSD, Landsorganisationen, LO,



Sverige står inför den förmodligen största samhällsutmaningen någonsin
 
Några ord på vägen mot den svenska undergången sagt i all välmening men för statsministern är det en allvarlig situation. Det finns galningar och icke galningar ute på stan.


Texten här är en söndagsskoletext mot vad medborgare i allmänhet säger om dig i dagens läge ute på gatan! Som ett gott råd, stanna hemma och inne!

 
Stridshingsten är slut, snart avlivad och borta, gången och avfärdad!


 
En pay-back är lagd och aldrig under sitt liv slipper han undan en pay-back, sådan är kulturen som nu anammats av svenskar som kultur, införd av invandrare som svensken uppmanas ta till sig  kulturvanor av.
 
Nu är det gjort: pay-back är lagd på den store diktatorn som ber om solidaritet och öppna hjärtan.
 
Han eller nära knutna undkommer aldrig. Det är den nyfrämmande kulturen som har införts i svensk kulturvana. Nu får den svenske diktatorn vad han bett om.
 
 
 
Stridshingsten är död!
 
 


Och DU skitstövel Fredrik tillsammans med övriga menlösa i svensk politik, DU får ta ansvaret för ert öppna insläpp av människor som vi svenskar inte vill ha hit!

DU Fredrik får ta ansvaret för den största tragedin – det största inbördeskriget och massmordet någonsin i svensk historia och DU din skitstövel skall först till huvudkapning!
 

NU har DU gått alldeles för långt över tänkbara trösklar!

 
Texten här är en söndagsskoletext mot vad medborgare i allmänhet säger om dig i dagens läge ute på gatan! Som ett solidariskt gott råd, stanna hemma och inne!

 
Du förstår nog inte dig på svenskars sinnen! Tröga är dom men nu har de fått nog och spela inte Allan längre! Någon eller några kommer att seriöst försöka ta dig så snart de bara får möjlighet! Så låter det!
Vi ute i samhället hör det sagt av högröstade, tysta, stillsamma, arga men alla vill ha dig ett huvud kortare!

 
Sagt i all välmening. Det finns seriösa, oseriösa, galningar och publikum men alla är less på dig Fredrik.

 
Men DU säger inte ett skvatt om läget! Politiken säger inte ett skvatt om saken, inte ett ord om hur ni skall klara situationen! Ni mumlar inte ens för er själva.

 
DU skiter i svenska folket!
 
DU är en diktator, en jävla fascist som tror du kan göra vad och hur som helst! Ungefär så är den allmänna meningen om svensk politik och dig just nu.

 

Se på bilderna!

 
Symboliska, men så där kommer du att se ut i slutänden!

 
Varenda svensk vill se dig så där!

 Du har gjort ditt för evigt!

 
Och lagd pay-back undkommer du aldrig så länge du lever ligger den där, och hinner du hänga dig så lever pay-back tills den tagit sitt på annan i din närhet. Så fungerar pay-back. Det kan gå generationer, årtionden, men pay-back lever tills den fått sitt. Så ser den kultur ut som DU har introducerat och uppmanat svenskar att ta till sina öppna hjärtan!


 
 
           Politiker i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.