onsdag 13 augusti 2014

Björklund och Löfven - blaskiga gossar.





Trodde svenska medborgare på dig Stefan Löfven och socialdemokratin och dina lögnaktiga valfläskiga stycken så skulle den här sidan du nu får läsa angående Jan Björklund vara av nytta. Men, tyvärr inser vi alla att du Stefan Löfven inte ens bryr dig om vad folk tycker. Ändå, skulle du av någon anledning plocka in i dig kloka ord från raderna nedan, så håll till godo!

Stefan Löfven - misslyckat och lögnaktigt kapitel.

Jan Björklund - förlorad förmåga.


Regeringskansliet och Stefan Löfven och socialdemokratiska partiet och Riksdagens talman.

Till Jan Björklund! Folkpartiet.

Jag tycker synd om dig. Du vill så väl men stoppas av din partikamrat Korkskallen Ullenhag och sedan du hyllade det flinande kräket på Gotland hamnar du också i soppåsen.

Synd.

Du borde ha fortsatt med skolans väsen från din skoltid. Det är alldeles självklart att elever skall ha ordning och reda och uppförande i betyget och betyg från första klass!  Men du fick tydligt Nej av fjantsvenskar.

Du borde införa kvarsittning!

Vad är det för fel i logiken? Den fungerade bra förr i tiden.

En elev som inte är kompetent eller mogen till uppflyttning för att klara svensk allmänhets allmänbildning, den eleven skall givetvis sitta kvar i det skolår han inte klarar, tills han klarar!

NU!

Låt invandrande elever sitta där de sitter tills de klarar sig igenom skolåret de MÅSTE gå igenom. Så enkelt är det.

Vill de inte lära sig svenska eller räkna till tio, så skit du i det. Låt dom sitta där år efter år utan att bli myndiga.

Vad var det för fel på A, litet a och nedåt några trappsteg? Det dög då och skulle duga nu. Fjanta inte så förbannat utan kräv studieintresse och läxor så småskitarna får lära sig av livet.

Det där vill du Jan genomföra men nu för tiden vågar du inte öppna käften. Tråkigt. Vi var många som hoppades på dig, men sedan du hyllade Fårskallen Ullenhag är du slutröstad. Du får skylla dig själv med din brist på ryggrad.

Ha det bra så länge du får……

Hur kan du utan att öppna käften låta en regering förbjuda skolavslutning i den religiösa lokal landet tillhör? Hur kan du vara med och lägga ned ett försvar av ett land du tillhör?

Som sagt, kom igen med ryggrad och öppen trut så får du folk bakom dig.

Men jag tvivlar, du ser nog framför dig ett ledigt liv utan ansvar och jag kan förstå dig, du som får pengar för ingenting. Däremot är vi många som måste äta med sugrör för vi kan inte betala en räkning från tandläkaren. Vi kan inte åka på semester ens med Finlandsfärjan för vi har inte pension som räcker till sådana vidlyftigheter.

Svensk käft år 2014
 
Det du Jan Björklund, men du och alliansen skiter i detta utan föredrar att låna pengar till analfabeter som på sikt kommer att skapa inbördeskrig i Sverige som i Irak.

Faan vad skoj det skall bli att få knäppa sådana som skapat ett sådant land sa en norrlänning på semester när han stod på Hötorget och tittade sig omkring.

Ryck upp dig Björklund och återta det sunda förnuftet.

Jag skickar en kopia på de här raderna till Stefan Löfven. Tror du han kan ta åt sig något? Nä, knappast. Han är som någon sa om sossarna: De är slut. Men dessvärre är också alliansen slut. Och vad återstår? Jo, sunt förnuft, normala värderingar, inga hycklerier, ingen förljugenhet och några faktorer till och DÅ får vi ett Sverige igen som kanske kan bli normalt. Det du Jan Björklund, du ville men stod inte emot.

Som sagt? Till vilka tycker du jag skall skicka kopia? Annie? Helt utanför diskussionen. Åsa? Helt utanför i drömmarnas värld. Jonas? Tja, han säger mycket klokt men är inte realist. Gudrun?

Njae, den tokfaan skall inte ens nämnas.

Vilka återstår? KD och SD? Tja, de behöver stöd och får nog sådan backning. Både KD och SD hör hemma i svensk politik. Låt KD ta hand om moralen och SD ta hand om styret, så får vi ett fungerande normalt Sverige. Det du Jan Björklund! Kanske kan du smita in bakvägen hos KD och fixa skolan efter ett tag? Vem vet? Ha det bra så här lite retroaktivt!
OCH VISA LITE STYRKA! Om du nu vill mer.
                        
 Som Sverige drivs nu är det hela huvudlöst!
 
Alldeles otroligt till och med!
Folk runt klotet undrar vad ni svenska politiker är för några!
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.