lördag 16 augusti 2014

Annie på plats - bottensiffran.

Visst är det synd om Centerpartiet i Vadstena!
”Ett annat förslag som vi fört fram är att den lokala bussen ska vara eldriven”.
Så skriver det stolta centerpartiet och vill rädda Sverige genom att jämföra med Norge för där finns fler elbilar!
Om lokalbussen:
Den snurrar runt, runt men tom,tom.
Vem som gjorde det smarta draget att fixa kontraktet mellan Vadstena kommun och Östgötatrafiken skall ha en eloge, vem det än må vara. Någon part har gjort en helsickes god affär.
Sedan lokalbussen kostar pengar använder inte kommuninvånarna den snurrande bussen. Förr var bussen en del av vardagen, då var bussen kulturvana hos folk. Då var bussen gratis. Nu med färdkostnad går bussen tom.
Vem har glädje av buss 390?
Jo, centern. Som vanligt föreslår C galenskaper som månggifte, inget skoltvång, elbussar som inte nyttjas och vad kommer nästa gång som Centerpartiets geniala politiska förslag?

Men Annie Lööf vill med sina globala önskemål ha månggifte och allt annat dravel som de där centerpartisterna som super på Riches på Stureplan föreslår. Ville hon ha fri knark också, eller hur blev det med den där ungdomsbruttan som skall låta kaxig? Folk som centrala centerpartister som är så totalt utan omdöme borde direkt uteslutas från politik. Dessutom är Annie sexistisk. Varför importerar hon bara små gossar med skägg till alla svenska kvinnor och naiva svenskor? Centergubbarna vill också ha något nytt och oanvänt att använda sig av! Så Annie, spendera nu energi på att importera lika många fruntimmer från slöjkulturer som centergubbarna kan konvertera och använda, precis som ni svenskor  använder de små gossarna med skägg. Skall det vara jämlikt så skall det! Lägg av med din sexism Annie!
Till och med landsorternas centerpartister protesterar och går tvärs mot Annie Lööfs oduglighet och omdömeslösa politik.

Så, låt röstsiffran hålla i sig från och med i dag!
Ut med meningslösa, omdömeslösa Centerpartiet!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.