tisdag 20 maj 2014


 

 

 

 

Vad
pågår på hembygds
gårdar!

 

 

Till Kaga hembygdsgård utanför Linköping åkte polisen ett antal gånger på grund av fylla, hot och störande och folk som urinerade i privat trädgård etc.

 

 

Väderstads hembygdsförening och en Magnus ljög offentligt men gick sedan inte att få kontakt med.

 

 

Till Sveriges Hembygdsförbund, Jan Nordwall, Birger Svanström, Ingela Broström, henrik axio, ingabritta adolfsson, östergötlands hembygdsför, lars israelsson, olov norin, sabina östberg, yvonne nenander, till alla registrerade medlemmar. Till Corren, Norrköpings tidningar, Linköpingsposten, till Radio Östergötland,

 

 

 

Denne Magnus i Väderstad som representant för Sveriges Hembygdsförbund var i princip omöjlig att få kontakt med insåg både allmänhet och media, denne Magnus lovade och pratade om ett projekt som skulle stödjas och aktiviteten var som Magnus sa genomförbart: ”Lätt som en plätt”.

 

Det visade sig att Magnus ljög.

Denne Magnus representerade Sveriges Hembygdsförbund.

 

 

 

 

Hembygdsförbundet i Åtvidaberg ville tjäna riktigt mycket pengar på sin gårdsverksamhet och serverade öl hit och dit med resultat att myndigheten förbjöd alkoholservering.

 

 

  Samtidigt som Hembygdsförbundet får besök av polisen, måste sluta sälja öl och missköter sig så gnäller förbundet över politik och tar som riktlinje att inte hyra ut lokaler till allehanda. Då slår sig denne Magnus på bröstet i Väderstad och berikar sig med att HemBygdeverksamheten aldrig skall hyra ut till politisk verksamhet som hembygdsfolk inte tycker om. – Bara så ni vet var vi står, sade denne Magnus ur djupa bröstets toner. Sedan gick han hem och sålde och tjänade pengar på superi i Åtvidaberg, Han pinkade på privata ägor i Kaga så polisen måste ta hand om Kaga hembygdsgård och hembygdsförbundet med Birger Svanström i spetsen får polisen på sig.

Demokratin sätts ur spel och att hembygdsföreningen genom Magnus i Väderstad ljuger i offentligt media bryr sig inte svenska hembygdsförbundet i.

Vad är du ordföranden i Svenska Hembygdsförbundet?

Är du en avart av fascism?

 

När lokala odemokratiska förmågor vägrar att uthyra lokaler enligt rasistiska förtecken så utvecklas lokala aktiviteter som hatatmosfär och hatet sprider sig i och under Hembygdsförebundets verksamheter. Klart att det blir så. Hembygdsförbundet sätter regelverk som är odemokratiska och fascistiska. Då slutar verksamheter som i Hembygdsförbundet, i kaos, girighet, rasistiska attityder med mera opassande. 

 

Städa framför Hembygdförbundets egen dörr innan ni och före detta rep Magnus i Väderstad går ut och förklarar er ställning i samhället. Hembygdsförbundet framstår som konflikthärd och i det skenheliga Hembygdsförbundet flödar förljugenheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.