söndag 4 maj 2014

Hurra för Gävle - Välkommen!


 

Till Landshövdingen, Gävleborgs län,

Till Gävle kommun,

Samtliga ledamöter i kommunfullmäktige och kommunstyrelse

Till kommunalråd och oppositionsråd, Gävle kommun

Till Miljöpartiet, Gävle

Till Landstinget, Gävleborgs län

Till ansvarige tjänsteman av trafik- och gatuvård i Gävle

Till Gävles sopgubbar

 

 

GÄVLE – TRASH

Black and White!

 

Sååå trivsamt att angöra Gävle tågstation. Man kan inte ens pissa, fast medborgarna borde egentligen både pissa och skita på Gävle tågstation och spränga skiten med stationsbyggnad och allt!

 

Toaletterna är stängda!

 

På dörrarna sitter lappar om hur medborgare skall knappa på mobilen för att skita i Gävle!

 

Välkommen till Gävle kära turist!

 

Ändå finns dörrlås som folk stoppar gula tiokronor i men

 

DÖRREN ÖPPNAS INTE.

 

VEM?

stjäler tiokronor på Gävle tågstation!

 

Betalar Carina Blank eller SJ chefen tillbaka instoppade tiokronor – eller är offentligt tjuveri Gävles karaktärsdrag med Blank i spetsen? Måste medborgarna polisanmäla kommunen eller vem då? för  att inte bli lurade i Gävle??

 

Stängda toaletter och järnvägshuset belamrat av allehanda – knappast Gävlebor – som sitter, ligger, sover och hänger i hela stationsbyggnaden utan att göra något mer än att spendera sina socialbidrag som Blank frikostigt delar ut!

 

De enda Gävleborna i huset sitter halvpackade som det vita trashet på Järnvägskrogen och skrålar, till och med ute på gatan!

 

Välkommen turist och resenär!

 

Goá Gävlebor - gå till Gävle station och skit- och pissa! Gävle behöver piggas upp med nya kulturer, vanor och traditioner i överflöd! Gävleborna måste anpassa sig, fram för integreringen! Blanda er med det svarta trashet och pissa i ett hörn vid SJs tidigare biljettkontor. Gör något för Gävle! Lite Gävleborgsfärgad skit med black trashomgivning kallar säkert Blank och Miljöpartiet för integrering.

 

Gävle är slut!

 

Fler anledningar att INTE leva i Gävle kommun!

I staden borde ingen behöva bo! Tja, möjligen Arbetarbladets chefredaktör Daniel, den ende tidningsredaktören i Sverige som kategoriskt förklarar hederliga människor för rasister och Gävleborgs gamlingar bryr han sig nog inte om att nämna, ännu mindre försöker han väl påverka Blank och de där gröna UFO-varelserna så gamlingarna får en dräglig tillvaro. Arbetarbladets chefredaktör har kanske klassat gamlingarna som rasister!? Vem vet? Bara rasister läser regelbundet den rasistiska blaskan Arbetarbladet.

 

Gatans trash i centrum!

 

När turisten vandrar vidare och så snabbt som möjligt lämnar Gävle tågstation bakom sig längs gågatan ned mot centrum och vill säkra sin övergång där bilarna tutar förbi så trycker besökaren på övergångsljusen för att säkra sin gångövergång! Men icke – inte ett enda ljus och hörsignal för folk med svag hörsel fungerar vid korsningarna över Kungsgatan………Ren trafikfara!

 

INTE EN ENDA SIGNAL FUNGERAR!

 

Gatorna är skitiga med burkar, pappmuggar och flaskor och allskön trash ligger över trottoarer och gator denna solskinande söndagseftermiddag! Och över allt som går att sitta på och luta sig mot hänger folk som knappast är Gävlebor, men finns där gör dom. Var faaan befinner sig turisten? besökaren? I vilken världsdel?

 

Lägg ned Gävle kommun!

 

Gävles politiker duger inte ens till att försörja gamlingar i kommunen men betala trash kan dom. Då är som sagt Gävle slut, spräng det där rasistiska styret i Gävle! Och värst av allt: en bygdens chefredaktör Mr Nordström på Arbetarbladet kallar hundratusentals svenskar och massor av Gävlebor för rasister fast bara han själv är det – då vittnar han ännu en gång om att folk skall lämna Gävle, varför skall en rasist behöva läsas var dag med ”sin egen” rasistfascistiska tidning?

Tja han passar förstås i Gävle, don efter person. Blank och övriga håller nog Nordström hårt i handen……….Sällskapet ”Black and white trash” fyller Gävle enligt historiska diktaturers mönster!

 

Snabbt behövde turisten pissa och skita vid ankomsten till Gävle och fort måste det ske när nöden så krävde! MEN DET FINNS INTE EN ENDA TOALETT PÅ GÄVLE TÅGSTATION, utan bara en lapp på dörren som pratar om mobiltelefon.

 

Ingen skit här inte, bara mobiler!

 

VÄLKOMNA TILL GÄVLE!

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.