lördag 10 maj 2014

Fredrik Wirtanen, naiv liten gosse


 

Till Fredrik Wirtanen, Aftonbladet.

Till Socialdemokratiska partiet.

Till Stefan Löfven.

Till LO, Landsorganisationen

 

Du Wirtanen skriver:

 

Vi är ännu trötta på försämring av vård, skola, omsorg.

(Just det Wirtanen! En gammal trötthet från sossetiden som ännu sitter i men då var du nog inte född och nu rapar du samma klyschor som kommunister, solidaritetsfolk och sossar gapade om i årtionden utan att duga till att göra ett smack åt allt det dåliga. Tills folket röstade och satte stopp för sosseblask och rikemannafasoner.)

Vi är ännu trötta på att vara rädda för att bli sjuka eller arbetslösa och trilla igenom skyddsnäten.

(Det kunde sossarna ha fixat i tid men att hinka ut bidrag var allt de gjorde medan folk satt hemma och passade mun efter matsäcken.)

Vi är ännu trötta på resultaten av åratal av privatiseringar.

(Tja vad är skillnaden mot alla sossemyglare som tjänade extra i bolagsstyrelser, sossarnas konsultverksamhet och privata företag på fritiden och fifflande med statsmedel? Malm och Eriksson och oräkneliga andra, ministrar etc.)

Vi är redo att omfamna solidaritet, jämlikhet och jämställdhet igen.

(Du låter som vilken omogen okunnig snorunge som helst men skriver ledare i en blaska! IGEN avslutar du meningen med. Det har aldrig funnits något av det du säger. Varför skulle den här generationens Homo sapiens vara bättre än alla andra människors generationer, du gaggar och låter som en naiv blåögd ungrevolutionär från 1960-talet. Människan precis som alla biologiska varelser är inte jämlika, solidariska eller jämställda, det borde du ha insett i din ålder. Bläddra i backspegeln och kika på alla sossar som agerat som värsta kapitalister och skitstövlar, listan blir lång. Alla har vi varit kommunister säger ett ordspråk, men så mognar folk och den filantropiska tanken faller, precis som naturen har sin gång. Bättre än så blir aldrig världen. Har du inte hört talas om den storyn från livets verklighet? Gå hem och torka dig bakom öronen Fredrik och sov några år tills du blivit 65 så vet du mer. )

 

Då behövs inga enfrågepartier, varken de goda eller de onda. Upp till kamp! Det är inte svårt, det är bara att vara sossar.

(Min gamle gode vän sossen fick skit när borgarna tog över och pappa Göran P köpte sig ett slott, där ser du sa folk, han samlade våra pengar i ladan fram till avgången så han kunde köpa sig ett Herresäte. Då sa min gode vän, socialdemokrat sedan hela sitt liv:  - Jo, men Göran Persson var aldrig någon riktigt sosse. Då kommenterade omgivningen: Och den otrogne faan har du gamling röstat på hela ditt liv! Vad är du för drömmande dåre!)

Som Soran Ismail säger till folk: Du är dum i huvudet!

 

Och enfaldig borde någon tillägga. Du vet ju att SJF gör utvärderingar efter valen och av alla vallöften så hanteras vid seger kanske 30-40 %  varav kanske ett fåtal blir verklighet, med andra ord: politiker ljuger, särskilt sossar just nu. Sa mamma aldrig något om att gossen skall vara hel och ren och aldrig ljuga?

 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.