fredag 2 maj 2014

Soran Ismails ord: Löfven är dum i huvudet!





Till Nya Socialfascistiska partiet med Stefan Löfven!
Jan Björklund, Skolverket,Regeringskansliet.


Tänk att socialdemokratin verkar sakna förnuft av alla slag. Nu säger Stefan Löfven tillsammans med Ibrahim Baylan att de skolor som mest behöver stöd skall ha det, så vill socialdemokraterna enkelt se på skolproblem och öronmärka miljarder till kaxiga invandrarungar som högaktningsfullt skiter i svensk skola. Alla såg förtvivlat hur Baylan innan sossarna förlorade makten var på väg att inrätta ett skolsystem som enbart var till för invandrande storkäftiga snorungar som inte kunde svenska. Baylan ställde inga krav på invandrar ungarna, inga betyg, inte någonting, men de skulle in på universitet, det var Baylans enda krav! Bara för att han vet att många vill kunna säga att de går på universitet.

Trots larm från universiteten att studenterna inte var kompetenta att följa kurserna, så knallade Baylan och sossefascisterna på i samma system. Han höll på att inrätta ett skolsystem enbart för att kunna se sina invandrade systrar och bröder gå på universitet.
Någon har sagt att i Sverige får eleverna studenten. I andra länder studerar elever för studenten.

NU kommer även Stefan Löfven med riktlinjerna att socialdemokratin skall fortsätta Baylans egotrippade raspolitik inom skolan. Löfvens skolpolitik ter sig som en socialdemokratins rasistiska grundidé = Den kommande skolpolitiken.  


Har sossar inte minsta gnutta omdöme som låter Ibrahim Baylan fortsätta förstöra skolSverige?


Vi säger som Soran Ismail använder orden men byter ut namn:

 

Stefan Löfven är dum i huvudet!

 

Som förförs av en rasistisk skolpolitiker som Baylan.

 

 

 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.