onsdag 13 november 2013

..Ockelbo, tacka rektor Marko Friman! Rektor med förnuft. Marko, DU behövs!


 Till Ockelbo kommun, Gävle kommun, Sandvikens kommun, Bollnäs kommun, Gävleborgs läns skolmyndighet, Länsstyrelsen i Gävleborgs län, Skolstyrelsen i Ockelbo, Hela Hälsingland.
samt

Rektor Friman!

Behåll din ryggrad och stå rak som rektorer förr i tiden!
Nyinför sunt förnuft och normal hövlighet i skolvärlden!

 

DU behövs!

 

De ämnen du tar upp som problem borde egentligen inte alls diskuteras! Självklart skall ingen elev sitta och snacka, med eller utan mobil, under en lektion! Vad är det för skola där sådant kan förekomma! Och ytterkläder – klart de skall hänga på hängare eller klädeskrok under lektioner!

Vad är det för skolvärld där sådan diskuterad verklighet kan över huvud diskuteras!

 

Svensk skola är en skam, det vet vi medborgare sedan länge.

 

Hurra för rektor Marko Friman som sätter både sig själv och Ockelbo på kartan och Perslundaskolan och äntligen, ÄNTLIGEN, visar en rektors auktoritet som alla rektorer borde visa!

 

Hurra för rektor Friman!

 

DU Marko, BRY DIG INTE OM DEN DÄR FÅNTRATTEN SOM FLYTTAT IN PÅ ARBETARBLADET, han, den där menlöse. Sådant flosker som han presenterar kan tyvärr inte förekomma i en väl fungerande skola, och chefredaktören Daniel Nordströms ord duger inte i en tonårsskola. Men det bryr han sig inte om, bara chefredaktören får stå fram som någon med makt och blaska.

 

Vill du, rektor Marko Friman, så kommer förmodligen mer än gärna större delen av Sveriges befolkning att marschera från Smygehuk och Korpilombolo för att samlas i Ockelbo och visa solidaritet med DIG – ÄNTLIGEN EN REKTOR VÄRD TITELN!

 

DU ÄR EFTERLÄNGTAD!
DU BEHÖVS!
TRO INGET ANNAT!
 
Till även Skolinspektionen, Skolverket, Riksdagens delegater, Jan Björklund, Folkpartiet, Socialdemokraterna och Fredrik Reinfeldt, Dalarnas Tidningar, Dala-Demokraten, Ljusnan, Dagbladet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.