söndag 3 november 2013

....Katrine Kielo, Aftonbladet, menlösa, skolinspektionen, Jan Björklund, Finland, och varför prestera noll?


Om Katrine Kielo, Aftonbladet.

 

Katrine Kielos ställer frågor i Aftonbladet med anledning av att svensk skolverksamhet är så ynklig och att elever presterar noll och intet.

Katrine säger att den stora frågan är inte nödvändigtvis hur Polen, Sydkorea och Finland vände sina skolresultat. Den största frågan är varför. Varför kan andra länder fixa ett uppsving i skolan, men inte Sverige?

 

Varför orkar inte Sve­rige? Det undrar Katrine!

 

Svaret är: Sverige har svenskar. Många personer med utlandserfarenhet har sagt att de har aldrig haft att göra med en nation som har så menlösa medborgare som Sverige.

 

Det Katrine, är sanning, om inte total. Med lika menlösa politiker som medborgare blir Sverige som i dag. Å andra sidan, Katrine: angrip kärnproblemen och inte byråkratin!

 

Till och med det menlösa folket och ”sakkunnigas” rapporter inser att sedan invandringen påbörjades i stor skala stupar skolresultaten nedåt i skarp vinkel. Självklart går statistiken ned gällande kunskapsnivå när elever inte bryr sig om att kunna svenska och elever som skiter i skolan lär sig inget, oavsett vilka hemhjälps- och stödmetoder som erbjuds.

 

När sedan inget ansvar och ingen kunskapsnivå krävs för att gå vidare i skolan som var socialdemokratins ledstjärna, då blir det så som nu. Återinför kvarsittning, år efter år, tills eleven klarar skolgradens kunskap. Kom inte och säg att invandrarelever inte duger till! Du är väl inte rasist! De som vill, de kan!

 

Invandrarelever förstör svensk skolstatistik och försämrar för svenska elever, så enkelt är det, och alla medborgare vet det, och alla andra inser det, men den svenska förljugenheten hindrar Sverige från att leva med verkligheten. Det där du säger i dag om att klampa i klaveret, det går inte i Ankdammen. DET svenska fenomenet, Katrine, är anledningen till att Sverige inte ”orkar”.  

 

Och nu i dag säger du om den där engelsmannen att han ligger rätt i tid. I Sverige har det funnits många som legat rätt i tid ganska länge, men i Sverige uppfattas inte sakernas beskrivning som ”rätt i tid”. Timing har funnits på plats, men tas inte om hand i dette lille nollaktige land…………
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.