torsdag 28 november 2013

..Birro, så väl, så god, men så faller han.


Till Marcus Birro, Expressen!

Visst, Bloggen stämmer in med dina senaste ord som nästan alltid är kloka, men det finns också det där MENet. Du Birro är ofta en alldeles för fin varelse för vår tid, och som Bloggen får höra: Du lever i fel era av jordens utveckling. Om kvinnor, feminister, Schyman och liknande: Varför finns feminister? En västerländsk, modern trend och helt ur kvinnans synvinkel, och övergående, precis som Bengt Westerberg – en nolla och en filosofi som är nollig. Bra, inget fel i feminism, den kan få finnas. MEN när också svenska män, politiker i populismens tecken, kallar sig feminister är svärdet draget. Med sin praktiska erfarenhet av livet lite här och var runt Jorden vill Bloggen ge dig Birro några sanna, verkliga, praktiska exempel på tvärtomfilosofier och verkligheter i olika länder. Härmed en enkel introduktion: När svenska manchesterbrallor var praxis på svenska pappor drog sådana fäder barnvagn på playan i Spanien. Då levde Bloggen där. Då sa Bloggens spanska polare: Finns det inte män i Sverige?  När Nordafrikas ett land, Algeriet?, höjde giftasåldern på brudar från 12 till 14 blev det ett sabla liv på herrarna. Faaan vet vad en 14-åring har hunnit vara med om, det var problemet. När föräldrar i Marocko och andra muslimska länder reste till Sydarabien och till Mecka och förkovrade sig och blev rentvättade genom Islams regelverk, då stannade barnen hemma i sina föräldrarfria (FF) hus, och bjöd på party, alkohol(Koranen?) och ofta ryker då döttrarnas oskulder, (men den sys ihop av oskuldsdoktorer inför kravet på oskuld inför det islamiska bröllopet). Bloggens muslimske polare förklarade behovet av fler hustrur: Jo, du gifter dig ung, hustrun är ännu yngre. Inför tredje barnet börjar du tycka honan är lite väl utvidgad, slapp och inte särskilt attraktiv i sitt sköte. Du skaffar dig hustru nummer två, hon är än yngre, fräsch och oskuld, oanvänd och icke utträngd på något vis. När hon har fött tre barn hamnar hon på undantag och du fixar en hustru nummer tre och fyra enligt samma filosofi. Du vill knulla en frisk och fräsch fitta. Dessutom: den praktiska situationen. Din första hustru börjar bli gammal, blir trött av fysiskt arbete, orkar inte hämta lika många vattenhinkar som tidigare, och hon får med yngre följande medhustrur ett lättare liv. Du tar alltså hand om dina kvinnor.

När Bloggen lever i islamistiskt land i Asiens havs-landskap på landsbygden nästan kräver familjens man och därmed överhuvud att Bloggen skall gifta sig med den dotter som snart fyller femton år. Hon är redan alldeles för gammal för att vara ogift. När Bloggen drar ut på beslutet och sedan tackar nej, så får Bloggen inte längre stanna i familjens sociala tillvaro. Bloggen har skändat familjens rykte genom att tacka nej till en god dotter i giftasvuxen ålder. När Bloggen började en internationell tjänst under FN i ett Afrikanskt land, ute på landsbygden under tuffa omständigheter, så anlände tredje dagen stamhövdingen i området och frågade ut Bloggen om hans liv och intentioner. Stamhövdingen måste ge sitt godkännande till Bloggens fortsatta närvaro, skit detsamma om FN hade skrivit kontrakt, utan stamhövdingens erkännande hade Bloggen aldrig kunnat fortsatt att arbeta i området, trots ett kontrakt med FN. Dagen efter att hövdingen godkänt Bloggens närvaro kom hövdingen med femton unga flickor och ställde upp dem på linje och sa till Bloggen: Välj en hustru. Du är man. Du måste ha en kvinna om du skall leva här. Det var en order från stamhövdingen. Hade Bloggen vägrat välja en av femton oskulder hade bloggen inte fått stanna i området. Då hade Bloggen varit alldeles för konstig och förmodligen onormal. Byhövdingen garanterade att alla femton tjejer i bastkjol och utan trosor var oskulder. Bloggen behövde inte oroa sig. Samtliga töser kunde laga mat och var goda potentiella hustrur. Blev Bloggen inte nöjd med val av kvinna kunde han byta ut hustrun om byhövdingen godkände bytet. På Nya Guinea ville en man sälja sin dotter till Bloggen och erbjöd Bloggen tre grisar som ersättning för att Bloggen skulle ta hand om dottern. Bloggen nobbade för kvinnan var värd mer än tre grisar, ansåg Bloggen.

I ett Nordamerikanskt indianläger eller vad man skall kalla Nordamerikas reservat för, kunde Bloggen ha gift sig med en squaw och fått hög status som vit man till indiansk hustru.

Hos eskimåer kunde Bloggen som västerländsk man och därmed attraktiv som status gift sig hur många gånger som helst, eller åtminstone haft oräkneligt antal älskarinnor i tonårens begynnelse.

DU BIRRO, verkligheten är inte så fin som du vill presentera den, synd, för du har givetvis rätt men aldrig visar sig verkligheten och tron på det vis som du önskar. Bloggen önskar dock att Birros tro var realistisk och med sanning och verklighet överensstämmande. Men, ack, ack, ack, sa gåsen och ruskade på sig. 

 

De här raderna mår säkert Gudrun Schyman, Simrishamns kommun, bra av att läsa. Och Mona Sahlin, visst gottar hon sig i verkligheten? Säkert trivs Göran Hägglund och Kristdemokraterna väl av en läsning som ovan. Att Åsa Romson och Miljöpartiet, anser verkligheten som ovan är naturlig och självklar, är självklart. Åsa Romson vill ju dra hit så många av ovanstående normer som möjligt. Om Jonas Sjöstedt kanske tycker det är kul med småbrudar vore väl ingen överraskning? Och att Gustav Fridolin med sällskap vill ha till Sverige en massa småflickssäljare och köpare - det vet vi sedan förr, eftersom Fridolin vill ha till Sverige just sådana personer i storvolym. Väl önskat, goa politiker - ta era 12-åringar, det är väl därför ni vill ha gränslöst land, och bli som Nordafrikanska araber???????? Slå en signal till Fredrik Reinfeldt, han kommer nog på mingelswingelparty????????????

 
Du Birro, du finns i Expressen, tror du att Thomas Mattsson läser dig? Kanske Aftonbladet och Jan Helin skummar dina ord, men ingen av dom har tid att reflektera och fundera eller tänka...........så är det. Deras tid går till att tjäna pengar, tänka snålt och vinstigt........De är inte som du.........
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.