torsdag 28 februari 2013

Ola Sigvardsson - revolutionär-olämplig PO.


 

 

 

 

Att PO – farbror Ola Sigvardsson – skulle säga annat än att acceptera flatan Elisabeths fotografi av drottningen som skurar på golvet, var inte att tänka på.

Ola har sitt i grunden etablerade revolutionsextrema parti i ryggen sedan barndomens eller möjligen ungdomens tider.

Den värderingsgrunden kan han omöjligt bli av med bara genom att kalla sig PO. Ola är en subjektiv olämplig PO. Men kanske typisk för svensk journalistik?

Självklart säger farbror Ola Sigvardsson – PO – att drottningen skall tåla skurgolvet.

Enligt Olas – POs – värderingar skall människor som han, i offentlighetens tjänst och betraktad som offentlig person acceptera ganska så mycket.

Bloggen tycker därför att den homosexuella Elisabeth Ohlson – fotograf – skall göra en ”tavla” av Ola Sigvardsson på knä i ”doggy stile” när Ola slickar röven på araber och på profeten själv.

Vem blir snabbast brun i facet?

Under den baktid som farbror Ola lyckades dupera tidningsvärlden och göra sig till chefredaktör för Corren, vägrade Ola Sigvardsson att publicera bilder av profeten i islams tecken. Han ansåg si och så i en särskilt historisk kolumn som må vara etablerad i svensk journalistisk historia. Ola Sigvardsson var feg, subjektiv, avvek från alla journalistikens grundvärderingar och var allmänt slemmig och fjantig och stod på minst två knän med röven uppåt inför muslimer.

Det säger mycket om svensk journalistik när Ola Sigvardsson får vara PO!

Elisabeth Ohlson – vi är båda fotografer. Gör en vacker tavla med Ola Sigvardsson på alla fyra och slickande något med långa slemmiga bruna strömmar ur truten på Olas face.

Vi är nog många som vill köpa!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.