söndag 25 november 2012

Tack Eva Hamilton för dina jänkare som pratar som svenskar borde göra!


Varför gapar inte alla PK-riktiga över Eva Hamiltons serie om jänkare som kommer till Sverige!, för ett så löjligt företag som att hitta rötter!

Vadå rötter, dom är för faan jänkare!

Här går timme efter timme en massa människor och låter som Sverigedemokrater! Varför stormar inte alla kommunister och miljöpartister med Fredrik i spetsen det stora Tevehuset på Gärdet?

Dom här jänkagästerna i landet Sverige prisar svensk karaktär, tradition och kultur – jänkarna säger att Sverige är så mycket mer -(Men Mona Sahlin säger att Sverige har ingen kultur) Jänkarna prisar svenskarnas ärlighet och uppriktighet och djupa vänskap och inget flams som i USA och andra delar av världen. Här visar svensk tv upp en hoper av individer som vill vara svenskar, som känner sig som svenskar och säger att det är ju svensk jag är, egentligen. En sån massa flosker i nationaltyckande?
Hur faaan kan Eva Hamilton låta detta osvenska passera?

Är jänkarna och Eva Hamilton nazister? Är jänkarna psykfall? Är jänkarna offer för USA? Njae. Vad är dom då?

Ja, givetvis skulle PK-folket kunna hitta på all möjlig jävla skit om de här trevliga jänkarna som besöker svensk teve, men i grund och botten är dom alla bara vanliga människor. Dom känner för Sverige, de respekterar allt mer och för var dag Sverige. Dom här jänkarna är stolta över att ha svenska rötter, de är stolta över sitt ursprung och över Sverige.

Men i Sverige skall förbanne mig ingen svensk ta sig friheten att vara stolt över Sverige.

Tacka PK-folket för det. Men PK-folket är de urspårade, halvgalna och populistiskt overkliga varelserna som förstör Sverige, som andra är stolta över.

Låt oss dra! Vi utvandrar i en andra stor utvandring, det är på plats i dag.

Så farbror och prostituerade Fredrik och hans vapendragare kärringen Åsa och baktidare som Mona S och andra begriper, att det är dom det är fel på, inte svenskar som är stolta över sitt land men som tvingas som i en diktatur av värsta sort, se hur galningar förstör.

Tack Eva Hamilton för att du sår några frön så övriga svenskar får vara svenskar och inte bara kebabkrubbare som Bengt Westerberg och Mona Sahlin med släpet Fredrik och &.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.