tisdag 6 november 2012

...............Eva Solberg -


 

Vem som helst kan förbanne vrida vad som helst till vad som helst!

Nu säger Eva Solberg (M) att den nya föräldrarpengen är en kvinnofälla!

Hon vet inte vad hon pratar om!

För det första är varje Somalimorsas önskan att vara hemma, det är dom i alla lägen. I Somalia finns knappt ett fruntimmer som arbetar som på svenskt vis. Då visar hon omgivningen att : Jag minsann har en man som är av god kvalitet och en man som kan försörja sin familj.

Den mannen är stolt över sig själv. Han säger att han har tre hustrur och klarar ekonomin alldeles utmärkt. Det är status för en god Somaligubbe.

För det andra har Somalimorsorna alltid levt i en omgivning där barn dör, där naturen ger bort svält och hopplöshet, men sådant är livet, för Somalier och miljoner av alla andra jorden runt. Människan rår inte på naturen. Det har berörda accepterat.

För det tredje skapar Somalierna själva den utsatthet som kvinnorna lever under. Det är Somalier som våldtar, (de flesta våldtäkter i Oslo lär utövas av Somalier?) Det är Somalier som bränner ned byar med familjer i grannländerna Kenya och Etiopien, det är Somalier i alla tider som har hatats i regionerna kring Kenyas gränsområden till Somalia. Kenyansk militär och polis har sedan årtionden haft carte blank för att skjuta för att döda när Somalier påträffats, det vet inte svenskar kanske, men alla andra som lever i regionen. Det är Somalier som har genomfört inryckningar i sina gränsländer för att röva getter, får, kor och bränna, våldta, och slita med sig över gränsen små flickor som skall ge nytt blod. Somalier är avskydda i Afrika. De får inte stanna i något Afrikanskt land. Men Sverige tar in hela patrasket som ingen annan vill ha! Varför? Tja, främst är det väl tanten Åsa från Miljöpartiet som är totalt okunnig om verkligheten och den prostituerade Fredrik som för att behålla jobbet gör vilken knäböjning som helst framför tant Åsa, som inte ens bör vara värd att vara politiker med sina galna drömmar.

Somalierna bränner sina fingertoppar för att inga fingerprints skall finnas. När en somalisk kvinnoreporter avslöjade detta faktum i svenskt media blev hon mordhotad. I Sverige.

Det är sådana människor som Tant Åsa (M), Fredrik (statsminister) och kommunister vill göra till Maud Olofssons nybyggare ( hoppfullt i Mauds egen trädgård –bara)

Hatade, ratade människor i övriga världen, men välkomna i Sverige. Är det fel på ankommande eller Sveriges politiker? Somalierna nyttjar situationen och är smarta, svenskarna tror de gör något gott och är korkade – naiva.

För det fjärde: Eva Solberg säger att en lyckad integration kräver att individerna inträder på arbetsmarknaden!
Men lilla dumma Eva, Somalimorsorna vill ju inte in där! De vill vara hemma, knulla och få fler barn,sköta barn och ha status i samhället!
Men du Eva säger att Somaliernas kultur är galen?
Du Eva Solberg pratar och tänker som en rasist.
Är du Eva Solberg rasist?
Tycker du att din kultur är bättre än Somaliernas?

Varför skall du Eva Solberg (M) tvinga in Somaliemorsorna i svensk status som fötts av kommunisten Gudrun Schyman?

Varför ger du med ena handen kulturbidrag för att en Somalier skall kunna sitta i källarlokal och slå på en trumma eftersom du vill att invandrare skall behålla sin kultur, samtidigt som du tvingar Somaliemorsorna in i en situation de inte alls vill ha, en Evas situation som går precis rakt emot Somalisk kultur.

Du tycks veta mycket litet du,
Eva Solberg.

Men du är väl som andra politiker: populistisk och okunnig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.