söndag 17 juni 2012

......................Släng Sabuni. Hon har gjort sitt.

Till Jan Björklund, FP


Såna här, som talas om nedan, med miljarder i kassan utomlands, skall vi ta hand om i hundratusentals, analfabeter, medan förmögna somalier garvar åt de korkade svenskarna.

Fy faaan vilka äckliga varelser ni politiker är mot svenska medborgare!

Sabuni var bra initialt, men nu går hon fel väg.

Ingen jävla invandrare skall ha betalt för att lära sig svenska. Min svarta hustru sa att nu måste jag lära mig svenska när vi kom till Sverige, i dag pratar hon bättre än många svenskar.

Men hon ville!

De här somalierna vill inte.

Har du aldrig tänkt på varför somalier aldrig stannar i Afrika? Somalier är hatade i hela Afrika. Dom får inte stanna någonstans. Det har varit öppen eld på somalier från Kenyasidan sedan många årtionden, när somalier kom över gränsen för att våldta, bränna och stjäla kor och småflickor. Men korkade svenska politiker släpper in de här tjuvarna, de är kända som afrikas zigenare………..

Men svenskarna är som vanligt bäst i att vara värst.

Ta hand om de här danskarna i stället. Fångna hos pirater: "Vi orkar inte mer". De har suttit fångna hos somaliska pirater i 17 månader. Nu har danskarna Eddy Lopez och Søren Lyngbjørn tappat hoppet att komma hem levande. – Vi orkar inte mer. Vi är rädda att vi kommer att dö här, säger Søren Lyngbjørn till Ekstrabladet.

Börja med att slänga ut Sabuni från politken, med sin nya attityd. Va faan skall analfabeter ha föräldrarpeng för? Du gav dig, men det borde du inte. De här somalierna kommer från ett kamelland där kamelägarna är miljonärer många gånger om, men de och piraterna vill inte göra ett smack för sina landsfränder. Pirater och kamelägare kunde driva och hålla hela Somalia under armarna, men de gör ingenting. Så varför skall fattigpensionärer i Sverige betala för smarta somalitjyvar i svenska slott?

Typiskt naiva svenskar så folk utomlands tror inte det är sant.

Dom som kommer är vana att överleva. De har vuxit upp i en hydda och sovit på getskinn med mellan fem – tio andra i hyddan. Vi svenskar vill inte heller ta hand om somaliska analfabeter.

Ni politiker har gjort bort er, men ni tycks inte begripa det. Då skall ni inte ha makten. Ni håller på att fostra och mentalträna en massa svenskar att bli som den norske galningen.

Det vet ni nog,
men ni skiter i det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.