torsdag 7 juni 2012

...............Gudrun Schyman - populist och förljugen



Gó dá, gó dá!

Nu skall Bloggen berätta en rolig historia, och allt är alldeles sannt så då vet inte Bloggen om det är en historia? Kanske är det snarare en tragisk historia?

I vilket fall så klipper Bloggen hårstrån hos en fasligt attraktiv hårfrisörska (varför skall hårfrissor alltid vara så attraktiva?) Hon drar dock alla, män och kvinnor, över en och samma kam, så det så. Vi pratar och pratar, skvallrar och skvallrar som man skall göra hos en frisör eller hen som säkert Gudrun Schyman skulle gilla. (Jag flirtar med Gudrun, märker ni det?)


Frissan-hen-han-hon sa plötsligt:
- Jag undrar hur det går med dom svenska pojkarna, nu när invandrarna kommer och tar för sig.

Jag fattade inte riktigt direkt vad frissan pratade om, men insåg snabbt att hon pratade om hur svenska bruttor lade upp sig och sprätade med benen när dom flirtades av en spännande olik invandrare.

De  stackarna hade ju som vana i knoppen att alla fruntimmer utan ledsagarinna i södra Europa, och varje fruntimmer  utan slöja och nattsärk på gatan i alla möjliga länder, de var alla horor och prostituerade. Det visste alla. Och det är klart, invandrare blir också kåta. Dom är djur som vi alla är. Så logiken i frissans undran blir att alla svenskor är luder. Lätt som en plätt att förstå den logiken.

Därför svarade somalier i den norska radion på frågan att varför våldtar ni norska kvinnor? Tja, sa somalierna, norskorna får skylla sig själva som dom är klädda och beter sig. Så är det med den globala jämnlikheten som Gudrun Schyman förespråkar, utom när hon själv klagar över att hennes kritstrecksvita kostym inte har lika många vita ränder som direktörernas.


I alla fulla fall:
Bloggen hos frissan tänkte på hennes fråga, vad gör svenska gossar när invandrarna kommer och tar för sig. Snabbt reagerade Bloggen med att tänka på en situation i Afrika:

Två svenskar gick på diskotek i ett modernt afrikanskt land med relativt moderna civiliserade männsikor. Det är inte svårare i Afrika att stöta med framgång på svarta tjejer än för svarta killar i Sverige, där man frågar: Skall vi gå hem till dig eller mig, utanför diskoteksporten.

De två svenskarna som saken gäller kom ut från diskoteket, i det Afrikanska landet.  De hade gemensamma planer på hemgående för fyra. Plötsligt dyker i den Afrikanska svarta natten upp några svarta gossar som säger att ni vita skall inte komma till Afrika och stjäla våra kvinnor. (varför var inte Gudrun Schyman på plats? Hon kanske hade tyckt om att bli "stjälen") Utanför diskoteket i den svarta natten blev provocerat bråk, svenskarna med sina tjejer försökte dra sig ur situationen, men den slutar med att en svensk blir ihjälslagen. Detta är ingen historia utan en sanning.

Vi vänder på steken, om två svarta hade kommit från ett svenskt diskotek med två svenskor på väg hem för att knulla svenskorna, är det då möjligt i sinnesvärlden att några svenska män stått utanför diskoteket och sagt till afrikanerna att dom skall inte komma till Sverige för att knycka de svenska tjejerna? Och sedan slagit ihjäl en svart kille.

Nä, frissan menade att hade den situationen uppstått hade förmodligen till och med de svenska tjejerna som givetvis efter tumultet kommit ut från diskoteket sagt: Ni svenska töntar skall inte lägga er i om vi går hem med negrer! Och givetvis hade svenskorna försvarat afrikanerna och skyddat de svarta från angrepp av svenskarna. Så är läget och Gudrun talar om jämnställdhet och global rättvisa. De svarta tjejerna när svensken slogs ihjäl, de gömde sig bakom sina svarta "bröder". Svensk bruttor hade gjort tvärtom, svenskorna hade utlämnat svensken att bli ihjälslagen av negrerna i Sverige, så fungerar den solidariska kvinliga svenskheten och allt är säkert korrekt enligt Gudrun Schymans dogmer.

När Bloggen kom till Sverige med sin svarta hustru sedan många år undrade svenskarna hur mycket han köpte henne för. Då var Bloggen naiv och trodde även svenskar om gott, nu vet Bloggen annat, svenskar är fruktanväsrt okunniga och besserwisseraktiga. Bloggen svarade att hon kostade elva kor. En månad efter Bloggens svarta hustrus ankomst till Sverige läser man också om en doktorsavhandling som handlade om hur svenska män utnyttjar afrikanska kvinnor, (som beställt tänkte Bloggen), som nu hade börjat få lite insikt i det svenska samhället och svenskens värdering och hur man diskuterade och fungerade. Att de afrikanska kvinnorna är motorn för Afrika sade doktorsavhandlingen inget om, att de afrikanska kvinnorna  i praktiken är de som styr, sa doktorsavhandlingen inget om.  Det är inte gubbarna som slår, det är kvinnan som i högre statistik, med macheten skär snoppen av gubben än tvärtom.



Det finns ingen vit man som utnyttjar svarta kvinnor. Svarta kvinnor utnyttjar vita män, dom får det bättre, men svarta män utnyttjar vita kvinnor, vita kvinnor får det sämre i sällskap med svarta män.


Och Schyman skulle hört Bloggens hustru:
Ju mer en man älskar sin hustru, desto mer betalar han för henne.


Men Gudrun Schyman hade säkert hittat en FI-filosofi mot det argumentet också. Ibland trodde folk att Gudrun Schyman var solidarisk mot andra och andras vanor och traditioner, men icke sa
Nicke. Presidenter och till exempel Mugabe i Zimbabwe, betalade en förmögenhet för sin unga senaste hustru. Mugabe tyckte kanske kvinnan var en bra person, han tyckte kanske om henne, och gjorde alla glada genom att visa sin åsikt genom att betala särskilt mycket för sin blivande hustru.

Såna värderingar tycker väl Gudrun är skit.
Att högakta folk, att respektera folk, att högt värdera folk, sånt skit bryr sig inte Schyman om - kommunisten. Bara Schyman får sin lesbiska jämställdhet så är hon nöjd. Varför super, ljuger, skattefifflar, och myglar och maxi -malt utnyttjar Gudrun Schyman systemet? Jo, därför att hon är den mest förfalskade, populistiska, människoruttna varelse och sketna individ som existerat i svensk politik.

Precis som Gudrun förstör svenska äktenskap, sociala relationer, utnyttjar allt och alla är väl i Sverige ingen så destruktiv som Gudrun för Sverige? Hon som alltid lyckas säga emot sina egna dogmer. Finns större utsugare, kapitalist, snetänkare och missbrukare av allt möjligt än Gudrun Schyman?

Frissan och jag var i slutänden ganska överens om att det går inte att prata om män som män i Sverige, till och med höga politiker som Bengt W kallar sig feminister men är egentligen förmodligen faschister som inte vill prata med vem som helst, och statsministern, farbror Göran, ville inte han också vara feminist? Svenska kvinnor vill inte vara kvinnor och konklusionen blir att
könen är utsuddade, de djur som fruntimmer och gubbar är, får de inte och skall inte vara enligt Gudrun Schyman. Utlandet tror ibland inte det är sant vad de hör om Sverige. Under sextitalet levde Bloggen i Spanien, då började svenska fäder att dra barnvagn och gjorde så under semestern på de spanska playorna. De spanska kompisarna undrade om det inte fanns män kvar i Sverige?

Nä, som frissan sa: svenska män skulle aldrig ge sig ut i natten och slå ihjäl en invandrare med tanke på hennes egen fråga om vad svenskar gör när "invandrarna kommer och tar för sig". Svenskarna är inte globala, de är inte jämnlika, de har inte samma värde på alla människor och Gudrun, varför flyttar hon inte till Indien och gör lite nytta för kvinnorna i stället för att gotta sig i den skånska myllan? Varför var inte Gudrun med och demonstrerade med andra feminister i Ukraina där brudarna vill ha slut på prostitution? Nä, Gudrun Schyman är den största hycklare som någonsin funnits i svensk politik - det är svaret, och Bloggens frissa gjorde mer nytta med sitt skvaller för kvinnorna än vad Gudrun gjort med feminism under hela sitt förljugna politiska liv.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.