söndag 24 juni 2012

...................AFTONBLADET - Snyft för att sälja


Till

Erik Wiman

Och

Andreas Bardell
                                        

Se raderna som ett öppet brev.

Sådana här som talas om nedan, pirater och kamelägare och somalier i allmänhet med miljarder i kassan utomlands, skall vi ta hand om i hundratusentals, analfabeter, medan förmögna somalier garvar åt de korkade svenskarna.

Fy faaan vilka äckliga varelser ni är mot svenska medborgare!

Ingen invandrare skall ha betalt för att lära sig svenska. Min svarta hustru sa att nu måste jag lära mig svenska när vi kom till Sverige, i dag pratar hon bättre än många svenskar.

Men hon ville!

De här somalierna vill inte.

Har ni aldrig tänkt på varför somalier aldrig stannar i Afrika? Somalier är hatade i hela Afrika. Dom får inte stanna någonstans. Det har varit öppen eld på somalier från Kenyasidan sedan många årtionden, när somalier kom över gränsen för att våldta, bränna och stjäla kor och getter och småflickor. I dag gör somalierna detsamma. Ni vet att Somalier förstör för sina landsfränder i det läger som det internationella samfundet försöker få ordning på. Somalier är rädda för Somalier. Men det skriver ni inte ett ord om. Och korkade svenska politiker släpper in de här slottstjuvarna, de är kända i Afrika som Afrikas zigenare………..

Svenskarna är som vanligt bäst i att vara värst.

Ta hand om danskarna i stället.

Fångna hos pirater: "Vi orkar inte mer". De har suttit fångna hos somaliska pirater i 17 månader. Nu har danskarna Eddy Lopez och Søren Lyngbjørn tappat hoppet att komma hem levande. – Vi orkar inte mer. Vi är rädda att vi kommer att dö här, säger Søren Lyngbjørn till Ekstrabladet.





Va faan skall analfabeter ha föräldrarpeng för? De här somalierna kommer från ett kamelland där kamelägarna är miljonärer många gånger om, men de och piraterna vill inte göra ett smack för sina landsfränder. Pirater och kamelägare kunde driva och hålla hela Somalia under armarna, men de gör ingenting. Så varför skall fattigpensionärer i Sverige betala för smarta somalitjyvar i svenska slott?

Typiskt naiva svenskar, så folk utomlands tror inte det är sant.

Dom som kommer är vana att överleva. De har vuxit upp i en hydda och sovit på getskinn med mellan fem– tio andra i hyddan. Vi svenskar vill inte mer än förmögna somalier ta hand om somaliska analfabeter.

Snacka med Jan och ta en returresa till pirater och kamelägare, så kanske ni gör lite nytta. Ni vet lika bra som de flesta andra att de här pengarna som blaskan propagerar för, gör inte ett smack annorlunda vardag därnere. Ni som journalister har rätt att vägra göra ett jobb. Bloggen föreslår ni vägrar, jobbet och pengarna är bara teater för att sälja blaskan.

Hälsa på pirater och kamelägare, så kanske ni gör nytta på lång sikt.

Just nu är det ni gör fullständigt menlöst, ni lurar naivt folk att tro de gör nytta, inget annat, och folk därnere har det som vanligt, och så här har det alltid varit genom historien i regionen. Men verkligheten, bakgrunden, den vill som vanligt inte Aftonbladet skriva om, men ni kränger lösnummer, så repen är väl mest ett spel för revisorn och VD.

Bloggen brukar säga att den mest prostituerade yrkeskår som finns i Sverige, är journalister.

Det ni gossar, nu fick ni lite till livs, att ni skall fundera över det ni nu läst, det ingår liksom inte i den svenska dogmen, bland de insatta och kunniga om regionen är det ingen som förväntar sig att ni skall reflektera, dock funderar man i den globala.

I Aftonblaskan som Bloggen läste stod det ”shifter” om somaliska rövare. Dom kallas ”shiftas”, och inget annat. Senast Bloggen korsade gränsområdet så blev de resande överfallna av shiftas, dom såg ut som typiska somaliska rövare. De resande sköt tillbaka, så enkel är vardagen därnere, men det har ni ingen aning om, och så har det alltid varit genom århundraden, men det vet ni inte.

För årtionden sa en svensk internationellt fungerande biståndsarbetare i Nairobi att det är synd att Somalierna inte kan sköta varken sig eller något annat, annars vore det ett fantastiskt både vackert och rikt land. Så sa en person för mycket länge sedan. Personen hade levt i Somalia många år. Tiden har inte förändrat något i den somaliska hjärnan.

Så där, nu fick nu veta lite till och så inser ni givetvis att nästa snyftuppdrag i tjänst som journalister, det jobbet bör ni tacka nej till, på grund av samvetsömkan, men det är klart ni har ju hyggliga traktamenten så det är klart ni drar,

mot löjerepens födelse……………!

Bloggen skulle skämmas över en byline i ert sammanhang, och skämmas över att inte prestera ett enda ord om bakgrunden till svält-våldtäkt och mordlägret.

Ha det bra, hälsa alla pirater och kamelägare!

För ni åker väl till verkligheten?

När ni kommer hem med ett avtal att pirater och kamelägare skall lägga några hundra miljoner dollar ur allehanda pengagömmor på att hjälpa sitt lands medborgare, då skall Bloggen gratulera. Innan ni kommer med sådant avtal, jobbar ni för rökta gamar………

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.