söndag 24 juni 2012

..........................Nattens ungar i Motala.


Tänk så roligt!

Med lite positivt tänkande skulle man säga att äntligen har yngre morsor i Motala insett att de skall vara just det – morsor – och inga karriärfenomen.

TY helt fantastiskt är det bara en morsa som anmält sitt lilla barn till nattfritis. Men förmodligen har de övriga som visade intresse initialt, bara glömt bort att anmäla sin barn så dom slipper sina ungar, för morsorna skall jobba. Tänk när barnens mödrar begriper att mödrar skall vara morsor och inget annat. Det är därför dom är födda – som morsor, men varken morsor eller kvinnor vill svenskor vara. Gudrun Schyman har väl lovordat nattfritis.

Annars hade väl Motala lurat in sina fruntimmer i en kvinnofälla?  

Och nu visar kommunpampen sin kraft av ämbetet och fixar öppet nattdagis, trots bara en unge anmäld. Snacka kommunekonomi.

Nä viktigast är att svenska morsor får göra karriär och räkna kritstrecken i sina direktörskostymer.

Begrip i stället att en morsa är och skall vara en morsa, inget annat. Hon skall inte ens vara kompis med sin lilla unge, hon skall vara morsa. Tänk att det skall vara så svårt att begripa för svenskor, de flesta av jordens kvinnor är stolta över barn, svenskorna har inte tid för sina barn.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.